Surpriza anului la Antena 1. Anuntul a fost facut chiar de Mirela Vaida

Mirela Vaida, prezentatoarea emisiunii Acces Direct a facut luni anuntul. Astfel, “vedetele” Vulpita si Viorel nu vor mai fi vazuti la tv.

“Astazi, dupa aproape opt luni, poate mai bine, de Vulpita si Viorel, pot spune oficial ca serialul s-a incheiat. Se bucura si cameramanii. Dar sa ma intrebati pe mine ce ma bucur!

Va spun sincer de ce ma bucur. Ma bucur dintr-un mare punct de vedere. Odata, ca ce e mult e prea mult. Nu dati cu pietre, asta mi-e meseria, asta trebuie sa fac. Dar si dumneavoastra v-a placut!

Insa in weekend a venit doamna Ilinca si i-a luat cu trenul si a spus ‘Hai acasa!’ ‘Pai amandoi?’ ’Amandoi! Veronico, vii si tu. Am vorbit cu nea Dumitru, te iarta, te primeste. Haideti acasa, copilul are nevoie de voi, cica de doua zile plange de dorul mamei si-al tatalui’.

Chiar au plecat, o sa-i vedeti, poate o sa mai posteze si-o sa va tina la curent. S-au dus de buna voie. Ma bucur ca s-au intors acolo unde copilul ii asteapta, unde copilul trebuie dat la gradinita. S-au intors acolo de unde au plecat si unde au masa, casa, soacra care sa le spele, sa le calce.

Citeste si articolul :   Cine este fosta sotie a lui Costin Marculescu si ce i-a facut

Au niste bani pusi deoparte, au avut parte de-o experienta cu bune, cu rele. N-au pierdut nimic. Au vazut si un alt mod de viata, si-au mai schimbat niste standarde”, a spus Mirela Vaida la Acces Direct.

Autor