Alin Oprea, pus la zid de propria fiica. Nici tata nu-i mai zice

Se pare ca scandalul dintre Alin Oprea si familia sa este departe de a se fi terminat. De curand, fiica artistului a intrat in direct la TV si i-a transmis un mesaj dur.

Tanara a tinut sa intervina dupa ce au aparut imagini cu scandalul  urias dintre artist si mama Larisei. Solistul de la Talisman a declarat ca dupa despartire s-a mutat la hotel. Alin mai spune ca nu si-a putut lua toate lucrurile si a fost nevoit sa se intoarca acasa pentru a-si recupera restul de lucruri.

Barbatul a avut parte de surpriza vietii lui. Fosta soacra si fostul cumnat nu l-au lasat sa intre in casa si sa-si ia lucrurile.

Alin Oprea a apelat la oamenii legii pentru a-si recupera bunurile.

Publicitate

Fiica solistului a fost deranjata de comportamentul tatalui sau si a decis sa intre in direct.

Fiica lui Alin Oprea, mesaj dur

‘Sa-ti fie rusine, Alin Oprea! Tot ce trebuia sa faci era sa vii acasa sa vorbesti cu copiii tai. Dar tu ai ales sa mergi la televizor si sa suni la politie pentru o femeie batrana’, a spus tanara.

Citeste si articolul :   Alin Oprea, un nou atac la adresa fostei sotii: "Nu iesi in presa, cand tu..."

Alin Oprea a precizat ca este foarte convins ca Larisa isi influenteaza copiii.

‘Cum sa vin acasa daca nu puteam sa intru, daca toate telefoanele erau inchise, ale ei si ale copiilor. Ei sunt influentati asa cum vrea ea’, a spus artistul.

Alin spunea ca a fost avertizat de fosta soti ca ii va pune pe copiii impotriva lui, in cazul in care o va face de ras la tv si in mediul online.

‘Il iubesc pe copilul acesta mai mult ca pe ochii din cap’, a mai spus Alin Oprea.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.