Rugaciunea care se spune de Sfanta Maria Mica

Sfanta Maria Mica: Rugaciunea care face minuni. Rosteste-o de Sf. Maria Mica si toate dorintele ti se implinesc. Pe data de 8 septembrie, credinciosi sarbatoresc Nasterea Maicii Domnului sau Sfanta Maria Mica.

Sfanta Maria Mica, rugaciunea care indeplineste dorintele.

Aceasta rugaciune ii este inchinata Sfintei Marii si se spune ca indeplineste dorintele celui ce o rosteste din suflet.

„Sfanta Maria, ma indrept plin de incredere catre Tine, cerandu-ti ajutor! Cred cu tarie ca ma vei asculta in necazul meu si ma vei sprijini cand imi este greu.

Spre a-ti arata recunostinta mea, iti fagaduiesc sa fac cunoscuta si altora aceasta rugaciune. Te rog, cu umilinta, sa imi aduci liniste in tristetea si durerile mele.

In numele negraitei rugaciuni si bucurii care ti-a cuprins inima cand ai oferit adapost Mantuitorului lumii in casa ta din Betania, te impor, roaga-te pentru mine si familia mea ca sa-l pastram pe Dumnezeu in inima astfel incat sa ne invrednicim a primi ajutor in nevoile noastre, mai ales in durerea care ma copleseste acum (se spune dorinta).

Citeste si articolul :   Rusalii 2021. 8 lucruri pe care nu trebuie sa le faci in aceasta zi. Aduc saracia si ghinionul in casa ta

Te impor, Ajutatoarea celor aflati in suferinta, infrange orice greutati precum ai infrant balaurul care sade la picioarele tale.”

Se spune rugaciunea Tatal Nostru, iar apoi: „Bucura-te Marie, cea plina de Dar, Domnul este cu Tine! Binecuvantata esti tu intre femei si binecuvantat este rodul pantecului tau care a nascut pe Mantuitorul sufletelor noastre Iisus Hristos.

Sfanta Marie, Maica de Dumnezeu, roaga-te pentru noi pacatosii acum si in ceasul mortii noastre. Amin”

Autor