Ce sanctiuni au primit parintii fetelor care au batut o minora in Targu Jiu

Un alt caz de violenta intre adolescenti a uluit oamenii din Romania. Imaginile postate pe retelele de socializare prezinta cum o fata de 13 ani este batuta si umilita de alte adolescente.

Imaginile cu cele patru adolescente care o lovesc pe fata de 13 ani au devenit in scurt timp virale in mediul online. Victima lor, minora de 13 ani. a fost batuta si umilita timp de mai multe minute. Scenele au fost filmate de un baiat care era cu ele.

Tanarul a inregistrat incidentul si nu a spus nimic pana la final. Atunci ar fi zis ca nu e in regula ce s-a intamplat. Adolescenta lovita si umilita era chiar prietena cu doua dintre agresoarele sale si se cunosteau de multi ani. Fata nu a povestit nimic parintilor pana la aparitia imaginilor in mediul online.

Dupa ce imaginile au fost difuzate in mediul online, autoritatile s-au autosesizat si au deschis mai multe anchete . Agresoarele au fost audiate de catre politistil si a trebuit sa dea explicatii si asistentilor de la Protectia Copilului.

Cele patru adolescente care au batut-o pe fata sunt anchetate pentru lovire si alte violente. Se pare ca una dintre ele i-a luat victimei o haina. In acest context, e posibil ca aceasta fata sa fie acuzata si de talharie.

Polistii le-au aplicat o amenda de doar 500 de lei parintilor tinerilor implicati in incident, patru barbati si o femeie. Amenda a fost data conform Legii nr.61/1991, pentru sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.