Alin Oprea, noi dezvaluiri: “A inceput un adevarat razboi impotriva mea”

Alin Oprea si Larisa au divortat dupa aproape 25 de ani de casatorie. Solistul de la Talisman a fost acuzat de infidelitate. Acum, Alin, a decis sa vorbeasca deschis despre acest subiect destul de mediatizat.

“Tot acest haos al vietii mele cu siguranta ca m-a facut sa imi gasesc refugiul uneori in alcool si nu in bratele altei femei. Am preferat sa renunt la mine de dragul copiilor, punandu-ma mereu pe ultimul loc, dorinta mea cea mai mare fiind sa imi vad ambii copii trecuti de varsta majoratului si avand propriul destin in mainile lor. Am facut tot ce mi-a stat in putinta sa-i sustin si ridic financiar, profesional si emotional, fiind tata, profesor si prieten al lor.

Suspectandu-mi sotia de o noua infidelitate la Londra, am cedat, din pacate, si i-am spus ca stiu totul si despre infidelitatile ei anterioare, intr-un moment al adevarului in care aceasta le-a confirmat si recunoscut la randul ei. In urma acestei discutii am stabilit de comun acord ca vom divorta pe cale amiabila in luna august 2020 dupa petrecerea de majorat a fiicei noastre”, a declarat Alin Oprea.

Citeste si articolul :   8 fapte interesante despre China

Alin Oprea s-a indragostit

Publicitate

“Acesta a fost contextul in care dupa 25 de ani sufletul meu s-a deschis, in sfarsit, facand posibila intalnirea cu sufletul meu pereche.

Nu am cautat-o, nu am cunoscut-o, nu am asteptat-o. Dumnezeu a stiut mai bine decat mine ce «magie» imi pregatise, «basmul» nostru a inceput sa se scrie din luna mai 2019, iar randurile lui curg in continuare”.

“La scurt timp dupa inceperea relatiei mele cu actuala iubita i-am destainuit si sotiei acest fapt, cerandu-i sa inteleaga si sa accepte ca am si eu dreptul la o viata privata si sa pastreze discretia, la fel cum am procedat si eu.

Am stabilit si acceptat de comun acord acest compromis pana dupa majoratul fiicei noastre. Ne-am inteles asupra unui divort discret si amiabil, la notariat, urmand sa ramanem prieteni si sa avem in continuare grija de viitorul copiilor nostri.

Relatia mea era una discreta, dar nu secreta, toti cei din jurul nostru, prieteni, colaboratori si asociati, stiind foarte bine acest lucru. Nu am ascuns aceasta relatie nici macar de propriul ei frate, care o indragea si era prieten cu iubita mea.

Citeste si articolul :   Descoperire de ULTIMA ORA! De ce sunt romanii MAI PUTIN expusi decat vesticii la imbolnavirea de COVID-19! Anuntul cunoscutului medic, Mihai Craiu

Cu toate acestea, ea si-a incalcat intelegerea astfel incat la data de 1 iulie 2020 dupa plecarea mea in turneu pe Litoral a inceput un adevarat razboi pe toate planurile impotriva mea. Tot ceea ce a urmat s-a vazut foarte bine in presa, ajungandu-se la un nivel de denigrare si de umilire iesit din comun”, a mai spus Alin Oprea.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.