Dana Budeanu, mesaj dur dupa ce Firea ar fi zis ca o pune pe lista PSD: “V-am rupt pa genunchi”

Dana Budeanu este cunoscuta pentru replicile controversate. De curand a fost invitata la Antena 3, unde ar fi facut campanie electorala pentru Gabriela Firea:

Eu daca ma apuc acum sa enumar cate a facut Gabi… Pe bune, acum! Cautati singuri cate a facut Gabi Firea in Bucuresti. Eu nu pot sa tin minte. Noua ne trebuie scroll, scroll ca sa citesti cate a facut. Eu i-am si zis: „Bai, nene, mai stai un pic. Stai un pic! Nu trebuie sa faci tot ca nici n-ai cum sa faci tot”, a spus Dana Budeanu.

Vedeta sustine ca Firea “a facut enorm”

„Crezi ca stie cineva ca ai facut 17 spitale, 300 de poduri. Femeia asta a facut enorm. Pentru asta o sustin eu. Eu vreau ca la primarie sa vina unu care sa faca treaba. Gospodar, care face si panselute, face si drumurile, iti renoveaza si cladirile. Iti mai schimba o teava. Femeia a facut, real. Ce n-a facut, ma? Vreau sa stiu si eu? Doar ca natia in sine este atat de misogina. Asa sunt natiile sarace.

Citeste si articolul :   Medicul Laura Zarafin, rupe tacerea si spune tot adevarul din spitale: "Nu am primit niciun fel de documentatie, protocoale sau competente pentru a trata astfel de pacienti"

Hai sa vorbim ma despre femeia asta care a facut cat 50 de barbati. Eu nu pot sa insir… Eu citesc pe net, dar analizez. Ba, baiatule, nu exista primar in istoria Bucurestiului care a facut cat ea.” a mai spus. Dana.

Publicitate

”Dana Budeanu a fost la Antena 3 pe timpul electoral al PSD pentru alegerile locale. In mod normal, ar fi trebuit sa vorbeasca Firea sau restul candidatilor PSD in Capitala. Insa Firea a trimis-o pe Dana Budeanu in numele PSD”, sustine unul dintre vicepresedintii partidului, potrivit Adevarul.

Astfel, Dana Budeanu ar urma sa ocupe un loc eligibil pe lista PSD Bucuresti pentru alegerile parlamentare din decembrie 2020 daca Gabriela Firea castiga Primaria Capitalei.

Mihai Gadea a intrebat-o de ce a ales tocmai Antena 3 pentru a oferi un interviu, Dana Budeanu a raspuns: “Am primit o rugaminte, care a venit cumva peste rugamintea ta si impreuna cele doua rugaminti au avut greutatea necesara de a ma aduce aici”.

Cum a reactionat Dana Budeanu la zvonul ca va fi pusa pe lista PSD

Dupa aparitia zvonurilor ca ar putea fi pusa pe lista PSD la alegerile parlamentare, Dana Budeanu a avut o reactie dura pe contul ei de Instagram.

Citeste si articolul :   Atentie, romani! Cum scapi de amenda primita in perioada starii de urgenta

”AHAHAHAHAHAHAHA!
SUNTETI COPTI BAI, BAIATULE!
V AM RUPT PA GENUNCHI!
DISPERATI!

O MINCIUNA CAP COADA!
FACE DANUTA VERDICT AZI SA VA INGROAPE ASA PUTIN SURSELE SI MANIPULARILE!”, a fost mesajul transmis de Dana Buneanu.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.