Oana Roman, clipe de cosmar dupa ce fiica sa a lesinat. Atentie, dragi parinti!

Oana Roman a vorbit despre clipele de cosmar prin care a trecut atunci cand fetita ei, Iza, a inghitit heliu in timp ce se juca cu un balon.

Vedeta a povestit pe Instagram experienta grea prin care a trecut cu fiica ei. Iza a inghitit heliu, apoi i s-a facut rau si s-a prabusit la pamant.

Fiica Oanei Roman, la un pas de tragedie din cauza unui balon

Oana a spus ca si-a luat ochii de pe Iza doar cateva secunde, dar a fost suficient pentru copila sa faca gestul care aproape ca a costat-o viata.

„Iza a desfacut un balon si a inghitit heliu si a ametit atat de tare incat pur si simplu s-a prabusit la pamant”, a povestit Oana Roman.

„Abia am reusit sa o prind ca sa nu dea cu capul de ceva. Asa ca nu lasati copiii sa inghita heliu, pentru ca le creaza o ameteala foarte puternica”, a mai spus vedeta.

„O neatentie de 30 de secunde poate costa mult”, a punctat Oana Roman.

Citeste si articolul :   Gestul facut de Pepe, Oana Roman, Adrian Mitoseru, Mara Banica, Serghei Mizil si Simona Trasca pentru Costin Marculescu

Vedeta trage un semnal de alarma si-i indeamna pe parinti sa fie foarte atenti cu heliu.

Efectele gazului

Heliul poate fi inhalat doar in cantitati mici, altfel devine riscant. Inhalarea heliului poate parea amuzanta, dar el inlocuieste practic oxigenul din respiratia normal.

Heliul poate provoca asfixiere dupa cateva minute de inhalare. Daca va doare capul dupa cateva inhalari, opriti-va, intrati in zona periculoasa. De asemenea, e important sa nu inhalati heliul din recipiente sub presiune pentru ca acesta vine cu o viteza foarte mare si poate provoca daune tesutului pulmonar sau sa trimita o masa extrem de mica de gaz in sange, care ar putea sa provoace un atac cerebral.

Autor