Doliu in televiziunea din Romania. S-a stins cunoscutul prezentator TV. Anuntul a fost facut de Emil Hossu-Longin.

Zi de doliu pentru televiziunea din Romania. Cunoscutul prezentator TV Emanuel Isopescu a decedat, dupa o lunga lupta cu boala. Anuntul a fost facut de bunul sau prieten Emil Hossu-Longin.

Cunoscutul jurnalist Emil Hosusu Longin a scris un mesaj emotionant pe pagina sa de Facebook, dupa ce a aflat ca mentorul sau a parasit acesta lume.

Emanuel Isopescu disparuse din viata publica de aproape 10 ani, din cauza problemelor de sanatate si „decizii proaste”, asa cum spunea in urma cu cateva luni.

A decedat prezentatorul Emanuel Isopescu.

„E cel care mi-a deschis cariera de jurnalist in TVR, la Social, omul pe care il stia oricine, in orice loc din Romania. M-a invatat multe, mi-a dat incredere si emisiuni. A fost un boier, un altruist, un ziarist excelent. Mi-a fost prieten, camarad si tovaras de tenis de masa. Ramas bun, Sefule, multumesc frumos pentru tot!”, a scris Hossu-Longin pe pagina sa de Facebook.

Fiica prezentatorului tv, Ioana Isopescu, a transmis si ea un mesaj: „Contrapunct 3.08.1945-2.09.2020. Tatuca, ramas bun”.

Citeste si articolul :   Un nou bilant ingrijorator. Autoritatile romane au facut anuntul

In 20 mai 2020, prezentatorul facea un apel disperat. „Eu am crezut intotdeauna ca F.B. este un for al schimburilor informationale si al intrajutorarii. Am ajuns la mana voastra. Varsta, bolile si propria-mi inconstienta m-au lasat fara picioare.

De-abia reusesc sa ajung la toaleta si niciodata nu stiu daca voi mai reusi sa ma ridic de pe vas. Totul a pornit acum 2 ani cu un clostridium luat de la Fundeni si finalizat glorios cu o rectocolita care nu ma iarta o clipa. Fara suparare, am consultat mari somitati ale domeniului dar starea de fapt e intacta”, a scris Isopescu.

„Caut cu deznadajde o femeie care sa aiba grija nu de mine ci de interesele mele: fisc, Primarie, avocati, aprovizionare, linistèa fiicei mele care confrunta cu” capacitatea” 2-3 ore pe zi combinate in orice fel de variante. Evident , nu am banii unui batran italian dar ne putem intelege. Va rog, ajutati-ma!​”, mai scria atunci Isopescu

Autor