Ce pensie incaseaza Monica Tatoiu! Cati bani ii intra lunar in cont de la stat

Pe Monica Tatoiu o cunoaste intreaga tara, dar nu multi stiu ce pensie primeste vedeta lunar. Din punct de vedere financiar, Monica Tatoiu nu are de ce sa se planga,in fiecare luna primeste aproximativ 10.000 de lei.

Femeia este cunoscuta de toti ca fiind o foarte buna afacerista. O vedem de multe ori invitata la diverse televiziuni, unde binedispune oamenii prin povestile si intamplarile sale. Acum ceva timp, Monica Tatoiu a marturisit ca are pe cartea de munca nu mai putin de 10.000 de euro, venituri care ii revin sub forma pensiei. Ea a povestit ca a inceput sa lucreze cu un salariu de doar 600 de dolari.

„Am o pensie de 12.000 de lei de la statul roman si nu din aia speciala, pentru ca mi-am platit mereu taxele si impozitele si nu am acceptat sa fiu platita la negru

Daca au nevoie de tine si nu sunt multe persoane competente, salariul creste. Eu am inceput cu 600 dolari si am terminat cu 10.000 euro pe cartea de munca”, a declarat Monica Tatoiu intr-o emisiune tv.

„Acum avem multi bani. Daca nu eram cu Tatoiu (n.r. sotul ei) faceam praf toti banii. Eu, de exemplu, am o pensie de 10.000 de lei si nu pot sa rezist la o blana”, a mai spus Monica Tatoiu.

Autor