O copila din Iasi l-a imbratisat pe politistul care a vrut sa-i amendeze tatal. Ce a facut politistul este emotionant

Un politist din Iasi a povestit pe pagina sa de Facebook cum a iertat un sofer de amenda si i-a oferit cativa banuti fetitei acestuia.

Iata ce spune politistul:

”O zi obisnuita, ca oricare alta. Eram de serviciu in Aeroportul Iasi, iar afara caldura mare, masini multe… ce sa mai, o adevarata placere sa fii de serviciu. La un moment dat observ un conducator auto care ,,o comite”.

Fara a sta prea mult pe ganduri, il trag pe dreapta, ma prezint, solicit documentele si ii aduc la cunostinta abaterea savarsita. Cand sa plec la autoturismul de serviciu pentru a scrie procesul verbal, conducatorul ma roaga sa nu ii dau amenda, pentru ca isi creste singur fetita de 5 ani, pe care mi-o si indica pe bancheta din spate.

Publicitate

Mai spune ca nu a avut nici macar un leu sa ia o bomboana la copil pe drum si imi cere permisiunea sa coboare din autoturism sa fumeze o tigara. Ii permit sa coboare, apoi merg la autospeciala, gandindu-ma, oare cum poate cineva sa isi satisfaca viciile, neglijandu-si copilul…

Citeste si articolul :   Primarul din Sangeorz-Bai care si-a umilit fetita, a gasit "vinovatii" pentru ceea ce a facut: "Sa va fie rusine!"

Ma intorc din nou la sofer: ,, Domnule, cum ati putut sa va cumparati tigari, dar copilului nu ati putut sa ii cumparati nimic?”

”Fetita se afla langa tatal ei si nu stiu daca la cei 5 anisori ai sai a inteles profunzimea celor spuse de mine, insa, dupa ce am rostit aceasta intrebare, s-a desprins brusc de tatal sau si m-a cuprins in brate…

Nu pot sa va explic sentimentul trait… Pot spune doar ca mi-a rupt sufletul, mi-au dat lacrimile. M-am controlat prin buzunare si nu aveam niciun leu, lucru care m-a facut sa ma intristez si mai tare.

Merg la autospeciala si ii cer colegului meu 10 lei imprumut, pe care ii ofer mai apoi fetitei sa isi cumpere ce vrea. Fetita imi multumeste, iar tatal ramane fara cuvinte.

Continui eu: ,,Pentru azi aveti AVERTISMENT domnule! Considerati ca v-am amendat, iar de banuti cumparati ceva fetitei. Nu in ultimul rand, respectati legea pentru ca banii sa ramana in casa! O zi buna sa aveti!”, mai povesteste politistul.

Citeste si articolul :   Ce salariu are Viorica Dancila la BNR

Acesta spune ca ”politistii nu sunt pusi in strada sa va faca rau”: ”Tatal a ramas contrariat, nu stia daca sa vina dupa mine sau nu… Il aud dupa vreo 10 pasi ca imi multumeste.

Astazi, cel putin 3 oameni merg multumiti acasa: fetita, tatal si eu. Oameni buni, politistii nu sunt pusi in strada sa va faca rau… Sunt acolo pentru voi. Respectati-va familia, prietenii, vecinii, semenii si nu in ultimul rand legea. FITI OAMENI !!!”,a scris omul legii pe pagina sa de Facebook

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.