Soferita care a lovit cu intentie un politist, prima declaratie: Nu am oprit la semnalul politistului pentru ca ma grabeam sa ajung la Bucuresti”

Un politist pe motocicleta a fost spulberat de o femeie la volan care incerca sa fuga de el. Sindicatul Europol a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj tulburator:

Soferita care a vrut sa omoare un politist ”Nu am oprit la semnalul politistului pentru ca ma grabeam sa ajung la Bucuresti”

Soferita din Buzau, care in mod intentionat a vrut sa-l omoare pe colegul nostru din cadrul Biroului Politiei Rutiere Buzau a fost arestata pentru 30 de zile. Pe imaginile de pe camera de supraveghere se vede in mod clar cum colegul nostru pornise cu motocicleta in urmarirea acesteia, dupa ce sesizase nereguli cu privire la autoturismul condus, defectiuni la sistemul de semnalizare-iluminare, acesta atentionand-o prin folosirea semnalelor acustice, pentru a opri pe dreapta.

Aceasta a ignorat total indicatiile colegului nostru, ba mai mult, a trecut de doua semafoare pe culoarea rosie, iar cand acesta a trecut in dreptul autoturismului cu semnale acustice si luminoase pentru a o determina sa opreasca, aceasta a virat cu vadita intentie stanga pentru a-l acrosa. Dupa impact, motocicleta s-a izbit de un taxi si a luat foc, iar politistul a fost aruncat cativa metri pe asfalt.

In mod halucinant, soferita a declarat ca se grabea pentru ca trebuia sa ajunga urgent la Bucuresti si nu a considerat ca e necesar sa opreasca la semnalul politistului. Cam acesta este respectul unor participanti la trafic fata de ceilalti si mai ales fata de colegii nostri din cadrul Birourilor Politiei Rutiere.

Citeste si articolul :   Andreea, copila romanca rapusa pe un drum din Italia, a fost inmormantata.

Nu a contat ca a pus in pericol viata colegului nostru, care astazi putea fi doar o amintire, ci a contat faptul ca se grabea sa ajunga in capitala. Probabil in urmatoarele 30 zile de arest preventiv va avea suficient timp sa se gandeasca la faptul ca teribilismul ei se putea transforma intr-o tragedie.

P. S. Pentru cei care cred ca meseria de politist nu e una de risc, aceasta e cea mai clara dovada.”, este mesajul postat pe pagina de Facebook.

Autor