Smiley, prima reactie dupa ce sa aflat ca va deveni tatic: “Pregatesc…”

Smiley si Gina Pistol vor deveni in curand parinti. Este vestea anului in showbiz-ul romanesc. Fanii au fost luati prin surprindere, mai ales ca cei doi au tinut viata personalka in mare secret.

Dupa ce s-a aflat ca Gina Pistol este insarcinata, a venit si prima reactie a cantaretului.

Prima reactie a lui Smiley dupa ce s-a aflat ca Gina Pistol este insarcinata

Gina Pistol si Smiley formeaza unul dintre cele mai frumoase si fericite cupluri din Romania. Dupa o relatie de trei ani, tinuta aproape in secret, iata ca cei doi vor deveni parinti la finalul acestui an sau incepurul anului viitor, potrivit apropiatilor cuplului.

Publicitate

La doar cateva ore dupa ce s-a anuntat ca iubita sa este insarcinata,  Smiley a avut prima reactie, pe retelele de socializare.

Cantaretul a postat mai multe poze si clipuri pe pagina sa de Instagram. In ele, artistul anunta ca se pregateste de un nou inceput.

Citeste si articolul :   Smiley n-a mai rezistat si a pus poza pe internet. Gina Pistol, data de gol

La una dintre fotografii, artisul a scris „Pregatesc ceva nou”, care ar putea fi un mesaj la adresa sarcinii iubitei sale, Gina Pistol.

Smiley  si Gina nu au facut inca o declaratie oficiala cu privire la primul lor copil.

Cei doi sunt impreuna din 2017, iar Gina Pistol spune ca se inteleg extraordinar de bine.

„Ne respectam foarte mult unul pe celalalt si nevoile celuilalt. Cumva, eu si Andrei ne-am gasit unul pe altul, pentru ca ii inteleg si respect programul si nu sunt genul de iubita cicalitoare, care sa-i reproseze ca a stat prea mult la studio. Daca petrece mai mult timp acolo decat mi-as dori eu, ma duc si eu la studio si stau cu gasca de acolo. E foarte interesant sa vezi cum se naste muzica!“, declara Gina Pistol, acum ceva vreme.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.