Vulpita, prima declaratie dupa ce a fost sedusa si pacalita de doi barbati: “Nu stiu ce a fost…”

Viorel, sotul Vulpitei, a vazut filmarea in care Veronica aparea in ipostaze nu tocmai ortodoxe. Chiar daca nu i-a cazut bine, Viorel a iertat-o. Mai mult, acum, ei isi apara cu indarjire sotia si vrea sa se razbune pe cei doi barbati care i-au “lezat onoarea”

Dupa ce luni, i-au fost aratate lui Viorel, imaginile denigratoarecu Veronica si alt barbat, femeia a parasit platoul emisiunii ”Acces Direct” in lacrimi.

Vulpita, prima reactie:

”Am fost dusa de cap, nu stiu ce a fost in capul meu. Nici nu am stiut ca sunt filmata”, a declarat Veronica.

Publicitate

Mesajul Vulpitei pentru cei care au denigrat-o

”Aia care m-ati filmat si v-ati batut joc de mine, sa veniti aici la Bucuresti, sa isi ceara iertare si apoi mai discutam. Sa vina sa vedem daca mi-au cerut acordul sa filmeze. M-au luat ca o slabiciune, nu ii recunosc nici dupa voce. Il rog sa vina, vreau sa dau ochii cu el”, a mai spus Veronica.

Citeste si articolul :   Viorel Stegaru si-a batut mama! Femeia a povestit in direct ce i-a facut propriul fiu

Destainuirea Vulpitei

”Eu vreau sa mai apara poze, ca o sa mai apara din trecut. Mai trimiteti care aveti filmulete cu mine”

Chiar daca este pusa din nou intr-o situatia jenanta, Veronica spune ca in aceste momente parintii ii vor fi alaturi, da nu si mama soacra.

”Parintii mei ma vor intelege, dar nu stiu ce o sa zica de mama lui Viorel”, a mai spus Vulpita.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.