Vulpita decazuta din drepturile parintesti? Ce a facut mama lui Viorel

Dupa ce Veronica din Blagesti, poreclita “Vulpita” a devenit vedeta in emisiunea “Acces Direct” alaturi de sotul sau, Viorel Stegaru, aceasta risca sa isi piarda fetita din cauza soacrei care si-a laut deja avocat.

Veronica si-a abandonat fetita de 3 ani in Blagesti, judetul Vaslui, pentru a merge in Bucuresti sa devina vedeta. Fetita, pe nume Maria, a ramas la soacra Vulpitei, aceasta o creste inca de la 3 luni, de atunci pe Veronica nu prea a interesat-o de cea mica.

Acum, soacra Vulpitei  este hotarata sa se lupte cu ea si vrea ca toata lumea sa afle cum traieste micuta si cine care intr-adevar grija de ea. Ea a cerut ancheta sociala pentru ca autoritatile sa vada unde creste micuta, aceasta a angajat deja un avocat si este decisa sa-si dea nora in judecata.

Soacra Vulpitei o acuza de multe lucruri. Femeia spune ca Vulpita a jucat rolul de mama doar cu numele si numai atunci cand se afla in fata camerelor de filmat. Aceasta a mai spus ca in ultimele 7 luni nu s-a interesat de soarta fetitei, nu a interesat-o nici daca are ce sa manance Maria, nici ca plangea de dorul mamei sale.

Soacra Vulpitei spune ca ultima data cand tanara a venit la Blagesti, i-a dat fetitei 200 de lei in fata camerei, bani pe care i-a luat inapoi cand a plecat.

Pe de alta parte, oamenii din Blagesti sunt suparati pe Vulpita si pe sotul ei. Oamenii spun ca le-au facut localitatea de ras, ca acum Blagesti e pe buzele tuturor, iar cuvintele nu sunt tocmai de lauda.

Satenii au mai spus si ca Vulpita nu are un renume bun in localitate, ea este acuzata ca si-a inselat sotul de nenumarate ori. De altfel, asa a si ajuns Vulpita celebra la televizor.

”Stim cu totii ca Vulpita l-a inselat de multe ori. V-am spus eu si mai demult ca s-a facut de ras. Acum am vazut si noi ultimele imagini. Vai de capul ei”, a spus un satean, dupa ce a vazut imaginile cu Vulpita in timp ce-ti insela sotul.

”Se auzise la un moment dat ca Viorel a vrut sa-l bata pe asta cu furca dupa ce aflat. Si-au mai batut joc de ea si au filmat-o. Lumea de aici stie cine e Veronica, dar eu nu am vazut niciodata nimic pana acum, m-au lasat masc a imaginile astea. E de tot rasul, Doamne fereste! Ma intreb ce or fi zis parintii ei, saracii, cand au vazut asa ceva”, a spus un consatean de-al sotilor Stegaru.

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.