Horoscopul toamnei 2020. Zodiile care isi schimba viata la 180 de grade

Horoscopul toamnei 2020. Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat horoscopul toamnei pentru toate zodiile. Ce ne asteapta in lunile urmatoare.

“Berbec – au sansa sa primeasca bani usor. Posibilitatea de a castiga mai mult ca de obicei, de unde se asteapta mai putin. Au bonusuri, cadouri, chiar si mosteniri.

Taur- cheltuieste bani usor pentru a-si face o placere personala. O vacanta sau o calatorie. Le va fi greu sa aiba o abordare clara asupra banilor. Oricat esti de econom, toamna te va da peste cap.

Gemeni – pot sa intre in incurcaturi financiare. Fac cheltuili peste ceea ce au prevazut in buget. Octombrie, pusi la proba de incercare. Tendinta de a cheltui pe orice, nu e un lucru bun.

Publicitate

Rac – are nesansa sa aiba parte de cheltuieli pentru partenerii de viata. Remediaza anumite probleme care au aparut in perioada respectiva. E obligat sa umble la fondul de rezolva.

Zodia care trebuie sa ia decizii importante

Leu – iau decizii cu privire la situatia financiara din aceasta toamna. Deciziile vor afecta totul pana anul viitor. Fac investitii, mai ales pentru leii care sunt nechibzuiti. Vor aparea si certuri in familie.

Fecioara – trebuie sa fie prudenti sa gandeasca de multe ori inainte sa a faca o combinatie. Ar putea avea unele conflicte cu persoane care influenteaza situatia financiara.

Balanta – cheltuieli aparute cand nu te gandesti. Ele sunt echilibrate si nu se vor repezi cu capul inainte. Trebuie sa se pregateasca cu economii.

Scorpion – desi se astepta sa primeasca niste bani, e posibil sa apara niste intarizeri. Nu face promisiuni, cat depinzi de banii altora. Nu trebuie sa te dai peste cap sa restitui.

Sagetator – cel mai norocos, sta bine cu banii si e unul dintre putinii nativi care nu vor avea dificultati financiare acest sezon.

Capricorn – e cel mai truditor. Va avea nevoie de ajutor din parti colaterale, care ii va sustine niste cheltuieli. E indicat sa fie prudent.

Varsator – va pierde niste bani, pentru care un acces de amabilitate. Sare in ajutor. Sfat: nu va bazati pe increderea unor necunoscuti.

Citeste si articolul :   ULTIMA ORA: Veste buna! Pacientul spaniol infectat cu coronavirus s-a vindecat dupa ce a fost tratat cu un medicament HIV

Pesti – au parte de numeroase cheltuieli neprevazute, care le vor seca planurile. Veniturile nu vor creste, iar apoi se va strange latul.”

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.