Horoscop 17-23 august. Gemenii sunt pe val, Sagetatorii castiga bani

Horoscop 17-23 august. Cunoscutul astrolog, Camelia Patrascanu, vine cu vesti bune pentru majoritatea zodiilor. Afla ce ti-au rezervat astrele pentru perioada urmatoare.

“Berbec – au un inceput de saptamana foarte bun, plin de energie, de originalitate, de implicare, spirit voluntar, fac lucrurile in ritmul lor si asta e foarte bine pentru ca le da curajul sa initieze proiecte la care altii nu s-au gandit. Joi si vineri atentie la colaborarile cu oamenii apropiati. Finalul de saptamana poate fi dedicat pentru cei cu relatii un pic spionase acum.

Taur – bune initiative, lucreaza mai bine singuri decat cu cineva care le sta pe cap si asta pentru ca trebuie sa isi asculte sufletul sau intuitia, chiar si in treburile practice la locul de munca. Primele doua trei zile ale saptamanii au foarte multa energie sa isi urmeze viziunea. Dupa aceea, pot colabora mai ales miercuri dupa-amiaza si joi si pot fi atenti la sugestii dar dupa ce au inceput in ritmul lor. Atentie la sanatate.

Horoscop 17-23 august.

Gemeni – saptamana incepe fabulos, chef de drumuri, de intaniri, au foarte multe informatii luni, marti si miercuri pe care le aduna si se lamuresc cu multe lucruri. E foarte efervescent inceputul de saptamana. Miercuri si joi spiritul gospodaresc isi spune cuvantul. In weekend au chef de distractie.

Rac – o saptamana care pune accentul la inceput, luni, marti si miercuri pe bani sau pe interseul personal. Au tendinta de a lua decizii cu indrazneala, care ii duce la atingerea scopului personal. S-au saturat sa ofere fara sa primeasca nimic la schimb. In weelend pot aparea tensiuni in familie.

Leu – un inceput de saptamana foarte bun. Pana miercuri sunt in plina efervescenta. Joi si vineri au parte de bani, de succes financiar. In weekend pot calatori, dar atentie la companie.

Fecioara – saptamana aduce luni si marti intalniri si teste, prin care invata sa se descotoroseasca de un complex, de o inhibitie. Scapa de o povara sufleteasca. Miercuri si joi sunt zile bune iar in weekend se poate sa lucreze in continuare.

Balanta – saptamana aduce luni, marti si miercuri foarte multe intalniri sau dispozitie sociala, chiar mondena. Vor sa isi cumpere lucruri, le face placere sa fie in compania oamenilor. Miercuri si joi sunt concentrate mai mult la munca iar in weekend au nevoi speciale, emotionale dar nu e nimeni acoloc care sa le ajute.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 17 august 2023. Trei zodii sunt protejate de astre

Horoscop 17-23 august.

Scorpion – o saptamana in forta, au multe lucruri de facut si cele mai bune aspecte suntin prima parte a saptamanii. Stiu ce vor si cum sa puna problema, invata din greseli. Miercuri si joi e bine sa fie receptivi la sfaturi iar in weekend trebuie sa aiba grija la sanatate.

Sagetator – saptamana aduce victoriii morale, dau sfaturi bune luni, marti si miercuri, sunt apreciati pentru intelepciunea lor. Miercuri si joi lucreaza cu spor si sunt apreciati, castiga si bani. In weekend atentie la prietenii nu foarte prieteni, ii indemna la excese si cheltuie multi bani cu oameni cu care nu ar fi foarte bine sa iasa.

Capricorn – saptamana aduce interes si schimbari datorita unei alte persoane, poate fi partenerul de viata iar capricornii trebuie sa tina pasul, sa se adapteze. Pentru miercuri si joi, zilele sunt frumoase cu vesti bune, fie de la sefi sau autoritati. E bine sa nu decida numai dupa mintea lor. Pe weekend e bine sa fie atenti la pretentile lor, nu sunt persoane care sa le satisfaca. Dispute cu partenerul de viata daca o tin pe a lor.

Citeste si articolul :   Horoscop 1-7 iunie. Luna Plina intoarce roata pentru 3 zodii. Se rescriu destine

Varsator – saptamana pune accent pe popularitate, intalniri fumoase si sociale, sunt intr-o forma buna luni, marti si miercuri. Atentie la colaborari noi, au nevoie de un specialist pentru a rezolva o problema. In weekend e posibila o calatorie dar atmosfera nu este foarte buna.

Pesti – munca multa luni, marti si miercuri, dar cu mult spor mai ales intr-un proiect original. E bine sa isi lase intuitia sa functioneze. Miercuri si joi au zile foarte bune si foarte sociale. Tensuni insa in weekend mai ales daca partenerul de viata le face reprosuri.”

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.