Abhigya Anand, baiatul de 14 ani care a prezis pandemia de coronavirus avertizeaza ca o alta catastrofa globala va incepe

Abhigya Anand este un adolescent indian care la doar 14 ani este astrolog si in august 2019 a surprins pe toata lumea intr-un videoclip in care a prezis pandemia de coronavirus care cateva luni mai tarziu a afectat lumea.

Anand a lansat o noua prognoza in urma cu putin timp, in care a anuntat cand se va incheia pandemia si, de asemenea, a avertizat despre o noua tragedie care va incepe sa aiba loc in decembrie a acestui an si care se va amplifica in martie 2021.

Este cel mai tanar student care si-a incheiat studiile despre Vastu Shastra, o doctrina veche a culturii hinduse care analizeaza modul in care natura afecteaza umanitatea. In plus, el are o diploma postuniversitara in microbiologie ayurvedica.

Abhigya asigura in noul sau videoclip ca 5 septembrie a acestui an va fi data la care Covid-19 va fi eradicat complet. Si a subliniat ca este posibila scaparea de „aceste focare pandemice” numai daca se obtine „imunitate”, scrie easternherald.com

Pe de alta parte, el a spus ca este necesar sa incetati „uciderea animalelor si ranirea naturii mamei”, deoarece aceasta are consecinte „in Karma noastra”. „Daca o facem, va trebui sa ne confruntam cu furia mamei natura”, a subliniat el.

Citeste si articolul :   Decizie de ultim moment. Simona Halep si Toni Iuruc nu mai fac nunta. Motivul pentru care s-au razgandit

Anand a specificat ca la 20 decembrie va incepe sa izbucneasca o noua tragedie care culmina in martie 2021.

In videoclipul din august 2019, baiatul astrolog a explicat ca, in noiembrie a anului trecut, se va dezvolta o boala care se va raspandi pe intreaga planeta. El a subliniat ca China va fi una dintre tarile cele mai afectate de fenomen.

Abhigya Anand a ajuns la aceasta concluzie pe baza unei eclipse lunare si alinieri planetare de anul trecut. In plus, el a explicat ca pe 31 martie va veni momentul culminant al acestei catastrofe, rodul unirii lui Marte cu Jupiter, Saturn si Luna.

Autor