EXCLUSIV: Horoscop Septembrie 2020. Surprize uriase pentru sase zodii

Horoscopul din septembrie 2020 anunta conditii oarecum anomale. Multi vor simti ca iarna a sosit deja. Nu este vorba despre vremea rece.

Aceasta implica raceala emotionala si instrainarea chiar si intre cei mai dragi oameni. Nu inseamna ca intelegerea reciproca va lipsi complet la inceputul acestei toamne. Poate fi restaurata daca invatati sa auziti si pe cei din jur si uitati complet de egoism.

Patronii ceresti

Caracterul general al acestui septembrie se va distinge nu numai prin indiferenta morala care va aparea intre oameni. Multi vor observa ca au dorinta de a petrece mai mult timp singuri. Aceasta este o dorinta complet de inteles si este suficient sa analizam alinierea planetara.

Publicitate

Viata pe planeta Pamant la inceputul toamnei 2020 va fi condusa de o uniune cereasca usor ciudata formata din Luna si Jupiter. Steaua de noapte, asa cum este tipic pentru ea, va directiona vectorul vietii fiecarei persoane in interior si nu spre exterior. Intre timp, Jupiter va insista altfel.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 1 ianuarie 2023. A venit momentul celui mai promitator inceput

Cei pentru care o viata sociala activa va fi cea mai importanta, pana la sfarsitul acestui septembrie vor putea castiga statutul de lider al unui colectiv sau titlul de inspirator ideologic. In general, se va dezvolta o situatie tipica – in timp ce masele incearca sa se inteleaga, cineva mai puternic, mai activ si curajos va face totul, astfel incat ideile si perspectivele sale asupra vietii sa fie proclamate general si acceptate.

Construindu-va viata in septembrie, nu trebuie sa uitati ca umanitatea va avea doi antagonisti puternici. Este vorba despre Venus si Soare.

Planeta, care este responsabila pentru aspectul senzorial-emotional, va complica relatiile de prietenie, de familie si de dragoste. De aceea, alienarea emotionala va aparea pe planeta Pamant in septembrie.

Soarele in acelasi timp, devenind un antagonist al pamantenilor, poate provoca probleme de sanatate. Acum este momentul in care trebuie sa monitorizati cu atentie starea fizica a corpului.

Conducatori elementari celesti

Pe langa planetele de varf, in septembrie 2020, fiecare dintre cele patru elemente poate conta pe sprijinul patronilor suplimentari. In aceasta chestiune, nu sunt excluse rearanjarile planetare neasteptate.

Citeste si articolul :   Horoscop 8 martie 2020. Surprize uriase pentru trei zodii

Asadar, semnele de foc (Leu, Sagetator si Berbec) vor ramane brusc fara asistenta liderului traditional, Soarele. Saturn va inlocui aceasta planeta in rolul de pazitor al semnelor enumerate. Un locuitor ceresc intelept si echilibrat va face totul astfel incat semnele de Foc sa devina si mai calme, mai prudente si mai atenti.

Semnele de apa (Rac, Scorpion si Pesti), pe langa Neptun, vor fi sustinuti de inflacaratul Marte. De aceea, in saptamanile urmatoare, caracterul semnelor enumerate se va consolida vizibil. Acesta este un inceput bun pentru intreprinderile mari, serioase, consumatoare de timp si responsabile.

Semnele de aer (Gemeni, Balanta, Varsator) si elementele Pamantului (Capricorn, Fecioara, Taur) pot conta pe asistenta planetei Uranus. Potentialul sau de creatie nesfarsit va patrunde in toate domeniile fiintei voastre, ajutand la obtinerea unor rezultate colosale in tot ceea ce va planificati.

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.