Rasturnare de situatie in cazul Madalinei Manole, dupa 10 ani de cand s-a stins. Anuntul facut chiar de fratele artistei

Madalina Manole s-a stins acum 10 ani dupa ce si-a luat viata. Fata cu parul de foc a baut peticid. Dupa atatia ani, fratele artistei vrea sa redeschida cazul si apeleaza la fanii vedetei.

Fratele Madalinei Manole il acuza pe Petru Mircea de moartea artistei.

Marian spune ca de vina pentru disparitia Madalinei Manole este Petru Mircea, fostul sot, cel cu care a facut un baietel. Si tatal vedetei sustine acest lucru.

Fratele Madalinei vrea mearga chiar si la Bruxelles pentru a-i face dreptatea. El nu este multumit de felul in care s-a inchieiat cazul: sinucidere cu Furadan.

Publicitate

„Buna seara, fani ai Madalinei de pretutindeni! Eu sunt Marian Manole, fratele artistei, pentru cine nu ma cunoaste! Au trecut anii si peste mine! Nu mai sunt tanarul care mergea cu ea prin turnee, mandru ca sunt fratele ei! Sunt mandru in continuare si asta nu poate sa mi-o ia nimeni!”, este inceputul mesajului postat de fratele Madalinei.

Ultimul tren pentru aflarea adevarului despre moartea artistei

Citeste si articolul :   Meghan, ducesa de Sussex, dezvaluie ca a avut un avort spontan in iulie

„Imi scrieti aici, din ce in ce mai des, sa fac ceva pentru aflarea adevarului, sa fac dreptate pentru Madalina! Cu ajutorul unor oameni stransi in jurul acestui caz, profesionisti, asta incercam sa facem! Eu il consider “ultimul tren”! Spuneti ca vreti sa ajutati! Astea sunt mesajele voastre! Va rog sa ajutati, daca puteti!

Sunteti sute, poate mii! Alaturi de voi puteti strange alti fani! Donati un leu, un euro, pentru aceasta cauza in contul IBAN pe care am sa il las aici! Banii se vor duce catre cheltuielile de judecata!

Si poate catre tribunalul de la Bruxelles! Daca se vor strange! Daca nu, ramanem prieteni in continuare aici! Ne dam like-uri, ador, tristete si vom asculta muzica ei in continuare!”, a scris Marian Manole pe Facebook.

Madalina Manole si-a luat viata chiar de ziua ei, cand apropiatii se gandeau cum sa o sarbatoreasca si ce tort sa-i cumpere la aniversare. Artista avea 43 de ani, un baiat de un an si o luna, un sot care o iubea, un album de lansat si concerte de sustinut pana la sfarsitul anului.

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.