Breaking: Avion cu peste 180 de pasageri la bord, prabusit in India. VIDEO

Un pilot si doi pasageri au fost ucisi dupa ce un avion Air India Express cu peste 180 de pasageri la bord a derapat de pe pista, vineri, pe aeroportul Karipur din Kozhikode, in Kerala. Cel putin 24 de ambulante si echipaje de pompieri au fost chemate sa intervina la aeroport.

Potrivit oficialilor Politiei Kerala, cel putin 35 de persoane au fost raportate ranite si trimise la diferite spitale. Plouase puternic in momentul accidentului.

„Suntem in continuare in cautare de aproximativ 100 de oameni”, au spus oficialii, adaugand ca ploile torentiale au facut ca procesul de salvare sa se opreasca.

“Nu a fost raportat niciun incendiu la momentul debarcarii”, a declarat Air India Express intr-un comunicat. “Exista 174 de pasageri, 10 sugari, doi piloti si cinci echipaje de cabina la bordul aeronavei.”

Publicitate

Directia Generala de Aviatie Civila (DGCA), a dispus o ancheta detaliata in aceasta privinta. Potrivit informatiilor transmise avionul s-a rupt in „doua bucati”.

Citeste si articolul :   Unul dintre cei mai mari sportivi din Romania, s-a stins in incendiul de la ATI Piatra Neamt

“Aeronava nu a aterizat corect. A plouat puternic, apoi a alunecat pe pista. Sunt doi morti, momentan este ceea ce stim conform rapoartelor initiale, dar operatiunea de salvare este in curs”, a declarat directorul DGCA Arun Kumar pentru CNN-News18.

Ministrul Pinarayi Vijayan a declarat ca a instruit politia si fortele de pompieri sa ia masuri urgente. “De asemenea, am indrumat oficialii sa ia masurile necesare pentru salvare si asistenta medicala”, a adaugat el.

Air India Express are in flota sa doar avioane Boeing 737.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.