Radu Banciu, revoltat pe batranii din Romania: Cu cat sunteti mai batrani, cu atat sunteti mai prosti”

Cunoscutul prezentator, Radu Banciu, s-a aratat revoltat pe batranii care nu inteleg necesitatea purtarii mastii de protectie in spatiile publice. O parte dintre ei nu poarta deloc masca, iar altii doar de forma.

Prezentatorul a vorbit despre riscurile la care se expun batranii prin nerespectarea masurilor de protectie.

Nici ministrul de Interne, Marcel Vela nu a scapat de furia jurnalistului.

Radu Banciu, suparat pe batranii care nu poarta masca!

“N-am vazut o masca distribuita pe strazi. Daca eram o tara civilizata, ai fi vazut oameni cu masca pe fata distribuind masti. Dar steril, da? Nu cum stau batranii.

Ma, 90% dintre batrani se vede ca se uita la Antena 3. Bun, nu 90% dintre batrani nu isi pun masca pe nas. Eu am nimerit unii care nici macar romaneste nu stiau, din pacate. Deci, nu se sta cu masca pe gura. Daca nu ti-ai pus-o nici pe nas, asta inseamna 50%.

Citeste si articolul :   Dr. Fauci, anunt neasteptat despre purtarea mastilor in exterior

Sigur, aia cu ochii, o sa vedem in viitorul apropiat ce mai putem sa facem. Va reamintesc ca, intre timp, s-a demonstrat ca virusul intra si pe acolo si, oricum, o tineam de pomana.

Dar daca nu o tineti pe nas, degeaba va mai urcati cu sacosele alea in mijloacele de transport. Ati ajuns la varsta asta si, iata, inca un proverb romanesc ce nu valoreaza nimic. Cu cat sunteti mai batrani, cu atat sunteti mai prosti”

“Cum puteți să fiți așa de proști? Voi nu aveți o sursă de informare în lumea asta, în afară de prieteni? Am o fată nu știu pe unde…. și de la aia ați învățat să nu purtați masca cum trebuie?!

Băi, dar nu ați auzit niciodată la radio, un spot din ăsta, nu v-ați uitat niciodată decât la Antena 3 toată viața, nu ați văzut o reclamă normală la televizor? Noi de ce știm să le facem pe toate astea? Nu mai faceți asta pentru că îi nenorociți pe alții, bă!

Citeste si articolul :   Alerta meteo de ultim moment. Vijelii puternice, ploi torentiale si grindina. Anuntul meteorologilor

Stați acasă, dacă nici atât nu ați înțeles, bă. Masca se pune și pe nas, bă! Dacă nu a știut tovarășu’ Vela să vă convingă, v-aș fi convins eu în două ore de discurs la televizor, vă garantez”, a spus Radu Banciu.

Autor