Horoscop pana duminica. Luna Plina a schimbat destine. Ploua cu bani pentru o zodie

Horoscop pana duminica, prezentat de Camelia Patrascanu. Astrologul vine cu cele mai importante previziuni astrale pentru zodii.

Berbec – Miercuri si joi sunt zile in care ar trebui sa aiba mai mult tact, mai multa delicatete in relatie cu oamenii. Joi si vineri, atentie la opinii pentru ca pot deranja mai ales superiorii.

Taur – Miercuri si joi se pot baza foarte mult pe sustinatori, public, prieteni. Joi si vineri, atentie la sanatate.

Gemeni – saptamana a inceput cu o Luna plina pe axa perspectivelor de viitor – un alt mod de a privi o problema sau propria viata le poate descoperi solutii sau atitudini mai potrivite pentru a ajunge la rezultate mai bune. Miercuri si joi, zile foarte bune.

Rac -Nativii acestei zodii sunt foarte bine aspectati pe semnul castigului. Pun mai mult pret pe viata si pe sanatatea lor. In weekend este posibil sa surprinda pe toata lumea cu deciziile lor.

Citeste si articolul :   Cele 3 zodii protejate de astre. S-au nascut sub mantia protectoare

Leu – au toate motivele sa-si doreasca mai mult succes si mai multa popularitate. Vineri si sambata pot face calatorii, dar trebuie sa fie atenti la drum. Au si opinii foarte puternice la final de saptamana.

Fecioara – E nevoie sa aiba indrazneala pentru a vedea oportunitatile si fara prea mult timp de gandire sa spuna ca merg pe o anumita directie. Miercuri si joi au mai mult timp de reflectat. Au nevoie de bani, vineri si sambata.

Balanta – Luna plina le da perspective optimiste. Muncesc, miercuri si joi. In weekend, atentie la relatia cu partenerul de viata.

Scorpion – Gasesc oportunitati de castig sau solutii mai simple de reolvare a problemelor. Poate renunta la lucruri pe care nu le pot schimba si nu-si mai bat capul cu ele. In weekend muncesc foarte mult – atentie si la sanatate.

Sagetator –  planuri de vacanta, libertate, poate vor sa se ocupe mai mult de hobby-urile lor sau chiar vor sa faca o excursie. Miercuri si joi accentul cade pe familie. Vineri si sambata, atentie la excese.

Citeste si articolul :   Rune 24-30 august 2020. Pestii dau lovitura pe toate planurile

Capricorn – Miercuri si joi, cauta solutii, opinii, sfaturi pentru a-si intinde mai mult aripile. In weekend relatia cu familia poate fi un pic tensionata.

Varsator – Sporul este mai mare miercuri si joi, mai ales daca nu-si mai bat capul cu lucruri pe care nu le pot schimba. In weekend, atentie la drumuri.

Pesti -Luna plina le poate spune ca un alt viitor poate incepe acum pentru ei si ca nu are rost sa care dupa ei probleme care nu pot fi rezolvate. Viitorul este in cu totul alti termeni. In weekend, atentie la bani, pot baga mana prea adanc in buzunar.

Autor