Amprentele noastre ne spun cine suntem cu adevarat

„Dermatoglifele” este numele cercetarii stiintifice privind amprentele digitale. Cu ajutorul acestei cercetari, aflam cum modelele amprentelor noastre se potrivesc cu personalitatile si obiceiurile noastre.

Amprenta 1

O amprenta digitala in bucla este cel mai comun model pentru europeni si este asociata cu o personalitate calma si echilibrata. Oamenii care au o astfel de amprenta sunt adesea foarte simpatici si de ajutor. De asemenea, isi fac prieteni rapid si se bucura adesea de initiativa, chiar daca sunt foarte harnici si muncesc din greu.

Cea mai importanta sursa de informatii si emotii pentru acesti oameni este contactul cu alte persoane. Sunteti previzibil emotional, aveti inima deschisa si aveti adesea o stare excelenta de sanatate. Cu toate acestea, ei se pot simti la fel de bolnavi ca si copiii cand sunt bolnavi.

Persoanele cu o astfel de amprenta sunt adesea optimiste. Dispretuiesc munca plictisitoare care nu-i intereseaza. Daca ai si o amprenta digitala cu o multime de bucle, atunci ai o imaginatie puternica sau iti place sa vezi lumea cu ochi de vis.

Amprenta 2

Citeste si articolul :   Oana Roman, de nerecunoscut. Cum arata acum vedeta

Oamenii cu amprente curbate sunt energici si increzatori. Puteti vedea increderea in sine a acestor oameni in principal in postura lor, mersul lor, particularitatile si miscarile lor. Uneori se limiteaza chiar si la incapatanare, deoarece rareori va puteti razgandi sau ii puteti face sa-si recunoasca greselile. In plus, fiecare decizie pe care o iei este definitiva.

Amprenta 3

Acesti oameni sunt in cea mai mare parte pragmatici in gandirea lor. Uneori le este greu sa se adapteze la un mediu nou sau sa asculte opiniile altora. Impresiile lor provin in mare parte din activitati practice, desi adesea prefera sa foloseasca alte persoane pentru a-si atinge obiectivele.

Persoanele cu amprente curbate sunt iritabile. Ei admira arta si muzica si au un limbaj expresiv sau chiar artistic al corpului. Cand lucrurile devin grele, trebuie sa aiba ceva de rezolvat. De asemenea, nu va asteptati sa foloseasca manusi de la acesti oameni atunci cand vor sa se exprime, dar sunt extrem de loiali si nu isi dezamagesc niciodata prietenii.

Autor