Smiley, revoltat dupa ce Andreea Esca a recunoscut ca a avut COVID -19: ”O cunosc si stiu…

Artistul Smiley face apel la toate persoanele sa fie responsabile si sa respecte masurile de prevenire a extinderii infectiei cu coronavirus.

Totodata, cantaretul spare ca tot mai multi cetateni vor fi mai responsabili dupa interviul acordat de Andreea Esca.

“Observ un trend general de a nu crede in nimic, nici in Covid, nici in medici sau oameni, in stiinta sau in Dumnezeu. Poate putem, totusi, prin declaratia Andreei Esca, sa invatam sa avem mai multa grija de noi si sa ne ferim de boala, doar atat…
O cunosc si stiu prin ce a trecut. Din pacate nu e singura mea cunostinta personala care a avut Covid.

Boala asta exista si se raspandeste foarte usor.

Va rog sa aveti grija de voi cu responsabilitatea celor care stiti ca de sanatatea voastra depinde sanatatea tuturor. As vrea sa va mai rog sa nu ma puneti la zid pentru ca am exprimat o ingrijorare! Comentariile care nu incurajeaza grija fata de noi, cele care instiga la ura, cele defaimatoare, vor fi sterse. ❤️”, a scris cantaretul pe pagina sa fe Facebook.

Postarea a primit zeci de mii de likeuri si mii de distribuiri.

Citeste si articolul :   Adriana Bahmuteanu, noi dezvaluiri despre decesul interpretului Petrica Mitu Stoian: „O sa se musamalizeze tot”

Internautii au facut numeroase comentarii, din care reiese ca, totusi, multi oameni sunt de acord cu masurile recomandate.

“Cred ca multi dintre voi(persoane publice) ar trebui sa iasa cu un comentariu ca al tau,poate asa o sa inteleaga ca este un virus cu,care e mai bine sa nu avem de-a face.Sa purtam masti si sa ne spalam(dezinfectam) mainile nu cred ca e asa greu! Multa sanatate!”

“Excelent mesaj transmis celor care te urmaresc. Mi-ar placea sa vad acelasi tip de mesaj la cat mai multe persoane publice.

Respectul, intelegerea si acceptarea ar trebui sa primeze, oricand.

Cu totii suntem responsabili de ce se intampla in jurul nostru.

Spor si inspiratie sa ai in toate, Andrei! Si multa sanatate! Felicitari inca o data pentru acest mesaj. Sper sa il citeasca, dar mai ales sa il inteleaga cat mai multa lume si poate sa se schimbe chiar si cu putin cineva/ceva.”

“Cei care nu cred ca exista covid sa isi puna o masca pentru noi aia care credem si care nu avem nici o vina decat ca suntem prin preajma lor.”, sunt doar cateva dintre numeroasele comentarii facute la postare.

Autor