Un nou focar intr-un spital din Romania

A fost depistat un nou focar de Covid-19  Spitalul Judetean de Urgenta din Ploiesti. Sase angajati de la Sectia de Ortopedie au fost diagnosticate cu noul virus. Romania se confrunta cu o crestere a numarului de cazuri de COVID – 19.

Tot in judetul Prahova s-au mai  inregistrat alte doua decese, la pacienti care au facut compliatii. Mentionam ca aceste persoane sufereau si de alte boli.

”Potrivit informatiilor furnizate de Directia de Sanatate Publica Prahova, a fost identificat un nou focar de infectare cu Sars-Cov-2, intr-una din sectiile Spitalului Judetean de Urgenta Ploiesti, unde, pana in prezent, au fost confirmate 6 persoane dintre cele 49 testate. In vederea prevenirii raspandirii infectarii au fost adoptate urmatoarele masuri: testarea intregului personal si a pacientilor sectiei, dezinfectia spatiilor, izolarea contactilor directi”, a fost comunicatul transmis joi  de Prefectura Prahova

Potivit surselor este vorba despre cadre medicale care au fost depiste pozitiv.

Publicitate

In tot in judetul Prahova s-au inregistrate doua decese cauzate de COVID-19 in ultimele 24 de ore, fiind vorba despre un barbat de 66 de ani si p femeie de 60 de ani, ambii au facut complicatii din cauza bolilor de care sufereau, astfel virusul le-a grabit decesul. Numarul celor decedati din cauza SARS-COV-2 in judetul Prahova a ajuns la 46 de la inceputul pandemiei.

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.