Astrolog Mariana Cojocaru: Ce spune luna in care te-ai nascut despre soarta si destinul tau

Luna in care s-a nascut fiecare dintre noi influenteaza destinul nostru. Mariana Cojocaru vorbeste pentru fiecare zodie.

Luna ianuarie vine cu inghetul si cu capacitatea de purificare a ceea ce reprezinta natura, latura umana. Numarul norocos este 1, iar oamenii care sunt nascuti in aceasta luna pot deveni buni lideri.

Luna februarie aduce reforma , care este specifica zodiei varsatorilor dar si primei decade a pestilor, totul renaste.  Esti o persoana care pune mare accent pe relatii, in special cele de cuplu.

Luna martie vine cu decanul doi si 3 din zodia pestilor si primul din berbec, acolo e gingasia, izvoarele datatatoare de viata. Ai o personalitate atractiva care magnetizeaza pe toti in jur. Iubesti pacea.

Publicitate

Aprilie vine cu doi decani care apartin berbecului si al treilea in taur. Combinatia pentru aprilie e extraordinara, intre forta, iubire si statornicie. Esti o persoana nascuta sub semnul succesului si reusitei.

Luna mai vine cu numarul norocos 5. Esti o persoana care pune mare pret pe relatia cu prietenii iar energia ta debordanta te duce mereu in situatii de socializare, unde iti place sa te afli in centrul atentiei. Nu renunti usor la ceea ce iti propui.

Citeste si articolul :   Lidia Fecioru: Ce trebuie sa faci ca sa-ti schimbi destinul.

Luna iunie este denumita luna macilor, deja au aparut macii , decanul 2 si 3 vine cu partea asta care tine de Mercur si gemenii indica faptul ca cuvantul de ordine e cel dat de luna, luna care guverneaza racul , cel de-al treilea decan, acolo e sensibilitatea, empatia si familia . Esti o persoana foarte romantica si sensibila.

Luna iulie este o combinatie intre decanul 2 si 3 din rac unde guvernatoare este luna si decanul intai din leu unde decan e soarele. Oamenii nascuti in luna iulie sunt in general mai optimisti, iar vibratia lor este una solara.

Luna august cuprinde doi decani, din leu si elementele de baza sunt specifice zodiei leului, caracterul, mandria, dreptatea, tot in august este si primul decan din fecioara. . Ai o personalitate puternica si bine definita care impune respect si apreciere. Lucrurile care tin de elemente puternice si profund critice nu fac decat sa dea o structura a lunii august in care perfectionismul sa fie dominant.

Luna septembrie vine cu elemente specifice inceputului de toamna. Cei care se nasc intr-o astfel de luna au o structura cu totul aparte, sunt de o curatenie si puritate rar intalnita, iar ultimele 10 zile din septembrie apartin balantei unde guverneaza Venus, romantismul, belsugul.

Citeste si articolul :   Oamenii nascuti in aceste patru zile au o misiune speciala in viata

Luna octombrie unde avem decanul intai din scorpion. Luna cu vibratie numerologica 10, va fi cea mai importanta luna din acest an, deci sa tinem cont de aceste elemente si semne care vin, se anunta schimbari la care nu ne asteptam. Ai mult potential in viata ta si de asemenea stii sa folosesti acest potential, atingand succesul si implinirea in plan profesional si familial.

Luna noiembrie vine cu un numar maestru, in care lucrurile vin sa confirme cat de importanti sunt cei care ne guverneaza destinele. Esti o persoana cu multe idei si mult curaj, care munceste din greu pentru a-si duce la indeplinire telurile.

Luna decembrie este luna nasterii mantuitorului. Lucrurile deja sunt menite sa fie cu totul altfel, predomina credinta, lumina.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.