Andreea Esca, blamata de Huidu dupa ce ar fi fost depistata cu noul virus

In stilul caracteristic, Serban Huidu, a postat un mesaj uluitor pe Facebook. Carcotasul a reactionat la scandalul iscat de infectarea angajatilor de la PROTV.

„Tu cunosti pe cineva care sa aiba salariul Escai? Tu cunosti pe cineva care sa fi fost cu Esca la petrecere? Tu cunosti pe cineva care sa citeasca stiri atat de bine ca Esca?”, si-a inceput postarea Huidu.

„Chiar nu va dati seama ca Esca a fost creata de Sarbu pentru a tine romanii in fata televizoarelor, iar el sa le trimita prin antene chestii cum ar fi cipurile 6G care te fac sa te uiti la stiri si la reclame!”, a continuat vedeta Prima TV.

Politia ancheteaza petrecerea de pe litoral

„Ai, ai, ai, ce naivi sunteti, ma! Pai ei prin reclamele alea va fac sa cumparati ceva de care nu aveti nevoie. Esca va baga in cap asta, dirijata de Sarbu, care e dirijat de Bill Gates si care face roboti. Esca e robot. Ca om, Esca nu exista. Greu pricepeti! Si Eram, cica „sotul” ei. Pai el exista, ma? Daca exista, il chema „Sunt”, nu „Eram”, a mai scris carcotasul.

Citeste si articolul :   Mesajul unui preot dupa protestul condus de Diana Sosoaca: "Baraba facea rascoale. Iisus vindeca inimi"

„Jos masca, ba! Mergeti pa evenimente cu 1000 de persoane, pupati-va, luati-va in brate, impartiti sticla de bere. Hai ca e bine, romane! Tine-o tot asa! Esca nu exista! Covid nu exista”, a scris in incheiere Huidu.

Se vehiculeaza ca Andreea Esca ar fi luat virusul dupa ce ar fi participat la o petrecere pe litoral, cu ocazia deschiderii resortului Novum by the Sea. La respectivul eveniment au participat circa 50 de persoane.

Andreea Esca a venit insotita de fiica ei, iar la petrecere nu s-a pastrat distanta sociala si multi nu au purtat masca de protectie.

Autor