Surse: Sotul Andreei Esca, internat la Terapie Intensiva

In presa online s-a vehiculat ca Andreea Esca ar fi fost depistata cu COVID-19. Momentan, Protv nu a facut un anunt oficial in cazul vedetei. Postul de televiziune a facut doar confirmarea ca unii angajati au fost infectati cu noul virus.

“In cursul acestei saptamani, cativa angajati au fost confirmati, din pacate, ca fiind infectati cu COVID-19. Colegii nostri urmeaza cu strictete recomandarile autoritatilor si ale specialistilor. Intreaga echipa care a intrat in contact direct sau indirect a fost si este in continuare testata”, se mentioneaza in comunicatul de presa al televiziunii.

Ieri a aparut stirea ca sotul Andreei Esca se afla la sectia de Terapie Intensiva, potrivit cancan.ro.  Barbatul ar fi infectat cu coronavirus si se afala in aceeasi unitate medicala in care este si sotia sa, scrie sursa citata mai sus.

Alexandre Eram, in varsta de 50 de ani ar avea o stare de sanatate grava si este intubat.

Andreea Esca a participat la o petrecerei unde erau incalcate regulile sanitare.

Vedeta le-a dat si o declaratie colegilor sai de televiziune. Tot fara masca.

“In fiecare vara, de cand s-au nascut copiii, exista aceasta vacanta cu copiii, chiar daca acum sunt mari si, uite, Alexia implineste 20 de ani si Aris, 17 ani in curand. Ei isi doresc in continuare ca una dintre vacantele de vara sa le petrecem impreuna. Anul acesta o sa mergem cu siguranta la Porumbacu, intr-un sat de la poalele muntilor Fagaras de unde este bunicul meu si unde am restaurat niste case si cu siguranta vom petrece mult timp acolo si pe litoralul nostru, unde ne place foarte mult”, a spus Andreea Esca.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.