Mihai Tudose, in doliu. Tatal sau s-a stins dupa ce s-a infectat cu Covid-19

Fostul premier, Mihai Tudose, trece prin momente dureroase. Ttal sau, Constantin Tudose, a decedat, luni dimineata, dupa ce a fost depistat pozitiv cu noul virus.

Anuntul a fost facut de Obiectiv Vocea Brailei, care transmite ca trupul neinsufletit va fi depus miercuri, 15 iulie la Capela din Cimitirul Sf. Constantin si Elena din Braila.

Atat  inmormantarea cat si slujba de inhumare vor avea loc tot miercuri, la ora 13:30.

Mihai Tudose, fostul premier al Romaniei, a confirmat, recent, faptul ca tatal sau a fost diagnosticat cu COVID-19.

Tudose a spus ca tatal sau a lut virusul ”de la un vecin din Braila”, dupa care a fost internat la Institutul National de Boli Infectioase Prof. Dr. Matei Bals, unde a fost intubat.

Barbatul avea 82 de ani.

Cine este Mihai Tudose

Mihai Tudose (n. 6 martie 1967, Braila, RS Romania) este un politician roman, ales deputat de Braila in Parlamentului Romaniei din partea partidului PRO Romania si a indeplinit functia de prim-ministru al Romaniei din 29 iunie 2017 pana la demisia sa din data de 16 ianuarie 2018.

Citeste si articolul :   Romania depaseste 5.000 de infectari noi de COVID-19 de la o zi la alta

Cariera politica

A fost membru titular al Adunarii Parlamentare a Consiliului Europei din partea delegatiei Romaniei.

Ca activitate profesionala, a debutat in 1992 ca sef birou senatorial, pana in 1999. Din anul 2000 reprezinta Braila in Camera Deputatilor.

Din 2004 pana in 2008 a fost presedintele organizatiei municipale a PSD Braila, perioada in care organizatia a avut cele mai bune rezultate, reusind sa castige in urma scrutinului din 2008 primaria si sa obtina cel mai mare numar de consilieri municipali. In 2008 a fost ales deputat cu peste 50% din preferintele electoratului in colegiul uninominal nr. 4, circumscriptia electorala nr. 9 Braila. Din 2004 este presedinte al Comisiei pentru politica economica, reforma si privatizare din Camera Deputatilor.

Autor