Frumoasa actrita, Aishwarya Rai si fiica ei sunt confirmate cu noul virus. Care este starea lor de sanatate

Cunoscuta actrita de la Bollywood, Aishwarya Rai Bachchan si fiica sa, Aaradhya, au fost testate pozitiv pentru coronavirus.

Stirea a aparut dupa ce sotul si socrul actritei au fost si ei confirmati cu COVID- 19. Mentionam ca cei doi se afla internati in spital

Publicitate

Aishwarya Rai Bachchan, supranumita „Cea mai frumoasa femeie din lume” si castigatoare a concursului Miss World din 1994, s-a casatorit cu colegul de platou, actorul Abhishek Bachchan in 2007.

El a anuntat duminica pe contul sau oficial de Twitter ca sotia sa si fiica lor de opt ani au coronavirus .

Publicitate

„Aishwarya si Aaradhya au fost testate , de asemenea , COVID-19 pozitiv. Ele vor sta acasa in carantina“ ,  a scris Abhishek Bachchan in mediul online .

” Restul familiei, inclusiv Mama mea, au  rezultate negative. Multumesc tuturor pentru mesaje si rugaciuni”, a mai scris
Abhishek Bachchan care anuntase anterior ca el si legendarul sau tata actor Amitabh Bachchan au fost testati pozitiv si se afla la spital

Citeste si articolul :   Romania incepe sa produca masti FPP2 si ventilatoare

Duminica, actorul a anuntat pe Twitter despre starea lor de sanatate.

“Tatal meu si cu mine ramanem in spital pana cand medicii decid altfel”, a scris el. ” Va rog sa ramaneti precauti si sa respectati toate regulile!”

Bachchan si Rai Bachchan sunt printre cele mai faimoase cupluri din Bollywood si au fost mentionate drept „Brad Pitt si Angelina Jolie” din India.

Nunta ei cu Bachchan in 2007 a fost unul dintre cele mai mari evenimente ale anului si a fost o stire internationala cand s-a nascut fiica lor in 2011.

Rai Bachchan a fost, de asemenea, o invitata populara la „Oprah Winfrey Show”, aparand pentru prima data in 2005 si apoi din nou impreuna cu sotul ei in 2009.

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.