Horoscop 13-19 iulie. Luna in scadere indeplineste dorintele. Ce se intampla cu fiecare zodie

Horoscop 13-19 iulie. Astrologul Camelia Patrascanu, spune ca urmeaza o perioada cu luna in scadere si acest lucru este de bun augur. In aceasta saptamna se pot indepli unele dorinte care nu s-au materializat pana acum.

Sa vedem ce spune Camelia Patrascanu pentru fiecare zodie in parte

Berbec

Berbecii au un inceput al saptamanii plin de energie, sunt pe zona banilor luni si marti, asa ca sunt foarte motivati sa faca lucruri ingenioase pentru a se descurca bine financiar. La inceput de saptamana, posibile cheltuieli pentru casa. Joi si vineri, zile bune pentru calatorii, intalniri, impacarea cu anumite persoane.

Publicitate

Taur

Taurii au un inceput de saptamana fantastic, se adapteaza din mers la toate situatiile care apar si vin cu idei practice. Pentru a doua jumatate a saptamanii se anunta castig financiar, mai ales joi si vineri, fie se amana plata unei datorii, fie se intoarce un imprumut la ei. Calatorii planificate in week-end.

Gemeni

Gemenii au o zi de luni in forta, pot realiza multe lucruri, dar se si pot razgandi. Marti pot refuza o solicitare, daca li se pare ca e prea obositoare. Se gandesc mult la sanatate. Joi si vineri vad partea plina paharului sau fac ei sa se umple paharul. In week-end, distractie buna cu bani putini.

Citeste si articolul :   Horoscop de weekend, prezentat de Neti Sandu. Cine are parte de clipe frumoase, cine trage ponoasele

Rac

Racii au o saptamana care incepe energic, sunt pusi pe fapte mari, dar si zona prietenilor e bine accesata de planete, deci ca au nevoie de experiente inedite, luni, marsi si miercuri. Vesti bune, cuvinte frumoase, tandrete, mai ales joi si vineri. In week-end, fac doar ce le convine.

Leu

Leii au o saptamana in care isi propun sa realizeze multe lucruri, asculta doar de intuitia lor, de fler. Pot surprinde pe cei din jur cu decizii spontane spontane si adaptate la ce se intampla in jur. Joi si vineri, aspecte bune si dragoste, primesc complimnete, se pot impaca usor cu persoane pe care le-au suparat, pot exista rearmonizari. In week-end, au parte de distractie, aproape se ascund pentru a-si incarca bateriile.

Fecioara

Fecioarele lucreaza de zor in aceasta saptamana, pentru ca au multe de rezolvat, mai ales luni, marti, miercuri au multe lucruri de rezolvat cu autoritatile. Sunt foarte eficiente, grabite, dar rezolvarile sunt foarte bune in a doua jumatate a saptamanii, ami ales joi si vineri. In week-end, sunt cu prietenii, distractia e maxima

Balanta

Pentru Balante saptamana poate aduce luni si marti rezolvari financiare neasteptate, cineva ii sfatuieste bine. Calatorii in a doua jumatate a saptamanii, joi si vineri, se reintalnesc cu persoane dragi, afla lucruri care le deschid noi orizonturi. Sunt intr-o forma sociala foare buna si in week-end, de asemenea.

Citeste si articolul :   Horoscop 24 martie 2020. Ceasuri bune pentru trei zodii

Scorpion

Scorpionii pun accentul pe relatii in aceasta saptamana, au intalniri pe rapid, lucrurile se rezolva amiabil, mai ales joi si vineri. Chiar e bine sa aiba intalniri spinoase la sfarsitul saptamanii, pentru ca atunci oamenii sunt intr-o dispozitie mai aromonica. In week-end, calatorii.

Sagetator

Sagetatorii au o saptamana care aduce mobilizare profesionala, sunt pusi pe harnicie mai ales luni. Miercuri si joi trebuie sa convinga pe cineva de ceva sau sa impace pe cineva. Poate chiar sunt intr-o dispozitie mai generoasa si fac un cadou cuiva.

Capricorn

Capricornii sunt foarte mobilizati, au foarte mare incredere in viitor, se vindeca mult in relatiile sentimentale. A doua jumatate a saptamanii este foarte spornica la munca, e o saptamana spornica, se rezolva multe lucruri, e o saptamana buna si pentru sanatate. In week-end, petrec cu partenerul.

Varsator

Varsatorii au o saptamana care ii ajuta sa se centreze pe ei si inetresele lor, sunt intr-o forma buna si vor sa savureze momentul in care le e bine. Asta se intampla luni si marti. Au chef de simtit bine, dar au si masura, cumpatare, pentru ca au invatat din experiente. In week-end, ajuta pe cineva.

Citeste si articolul :   Horoscop Pesti septembrie 2021

Pesti

Pestii au o saptamana care aduce mult dinamism, mobilizare, drumuri, mai ales luni si marti. Se intampla neprogramat, ii surprind, dar sunt cu final fericit, se rezolva multe lucruri intr-un mod surprinzator. Sunt mutari bune pentru rezolvarea unor activitati pe care le-au inceput. Joi si vineri, simt ca lucrurile se asaeza in viata sau sunt lucruri bine in camin. In week-end, distractie, mai ales distractie alaturi de cei dragi.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.