Momente grele pentru PROTV. Anuntul oficial dupa ce mai multi angajati au fost infectati cu COVID-19

Postul de televiziune PROTV, a facut confirmarea ca mai multi angajati au fost infectati cu COVID-19.

“In cursul acestei saptamani, cativa angajati au fost confirmati, din pacate, ca fiind infectati cu COVID-19. Colegii nostri urmeaza cu strictete recomandarile autoritatilor si ale specialistilor. Intreaga echipa care a intrat in contact direct sau indirect a fost si este in continuare testata”, se mentioneaza in comunicatul de presa al televiziunii.

De curand, PRO TV a trimis o notificare redactiilor prin care jurnalistilor le era interzis sa scrie despre cazurile din televiziune.

In comunicatul de astazi se precizeaza ca postul de televiziune a luat toate masurile pentru dezinfectare.

“Inca dinaintea declararii starii de urgenta, in sediul si platourile PRO TV au fost impuse masuri stricte de siguranta, suplimentare celor prevazute de autoritatile statului. Astfel, peste 50% dintre angajati lucreaza de acasa, iar echipele care continua sa vina la sediu sau platouri lucreaza in schimburi. Fiecare departament este dotat cu solutii de dezinfectare, echipament de protectie, lampi UV, precum si folii nanoseptice pe manerele usilor”, scrie in comunicat.

PROTV este al doilea post de televiziune lovit de coronavirus, dupa Antena 1. 

Citeste si articolul :   O tanara de 22 de ani, rapusa de noul virus la numai o saptamana dupa ce si mama ei s-a stins din aceeasi cauza

Antena 1 s-a confruntat cu mai multe cazuri de coronavirus, printre care vedetele emisiunii “Te cunosc de undeva”, Marcel Pavel, Ozana Barabancea, Adriana Trandafir si multi altii.

Autor