Carmen Harra, noi profetii pana in 2033. Mesajul transmis romanilor

Carmen Harra, cunoscuta prezicatoare, a transmis un mesaj nou pentru romani.  Harra spune ca nu sunt vesti bune despre pandemia de COVID-19. Ea a spus ca virusul o sa revina si mai puternic din toamna.

Carmen Harra, mari schimbari in viata oamenilor, pana in 2033

Prezicatoarea a facut o serie de dezvaluiri despre pandemie si de noul virus. De curand, a facut o nou profetie, despre al doilea val al pandemiei. Harra spune ca lucrurile vor reveni treptat la viata normala, dar coronavirusul nu o sa dispara, va continua sa produca dezastre.

Fosta cantareata, acum prezicatoare, care locuieste in Statele Unite a explicat ca virusul o sa revina in toamna si va fi mult mai puternic pentru ca va suferi mutatii. Din aceasta cauza, vaccinurile si tratamentele nu vor reusi sa trateze decat anumite aspecte ale virusului, fara a gasi solutia completa.

Publicitate

„Prin toamna virusul revine intr-o alta forma! Partea negativa este ca acest virus se schimba, medical, va suferi mutatii, si ia diferite forme, asa ca vaccinurile care vor aparea (…) vor trata anumite aspecte ale virusului, dar nu vor gasi solutia completa!”, a spus Carmen Harra.

Ce se va intampla cu omenirea pana in 2033

Carmen Harra a dezvaluit ce se va intapla pana in 2033. Clarvazatoarea indeamna fiecare persoana sa isi cantareasca bine deciziile si sa le ia cu mare intelepciune, pentru a nu conduce la haos si la o experienta catastrofala, asa cum a numit-o chiar ea.

„Pana in anul 2033 omenirea traverseaza un pod in mod simbolic. Si daca nu il traversam cu intelepciune, podul asta simbolic se poate rupe si atunci va fi o experienta catastrofala pentru omenire”, a mai spus Harra.

In 2019, Carmen Hara a prezis evenimentele din 2020

Citeste si articolul :   Vulpita si Viorel, dati afara din platou de Mirela Vaida: "Plecati la copil acasa!”

In toamna anului trecut, Harra a prezis evenimentele care s-au intamplat pana acum. Nimeni nu a crezut atunci ca asa ceva este posibil.

„Trebuie ceva sa ni se intample, ca sa ne trezeasca, ceva la nivel global, ca sa ne uneasca. Noi suntem la nivelul de haos colectiv, la nivel mental, deci, ca noi sa facem un pas inainte, trebuie sa ne unim colectiv, o gandire unitara, pentru binele global (…) O sa ajungem la o extrema, la o bariera, la ceva ce nu putem sa vedem, ceva mai rau de atat. Am ajuns la o cumpana. Nu vad un razboi cu arme de foc, cu bomba. Vom supravietui, dar vom trece printr-un soc cumplit, printr-o perioada de zbucium, vor fi pierderi de vieti (…) Sunteti mai bine decat alte tari din Europa, mai putin afectati, sunteti protejati”, spunea la acea vreme clarvazatoarea.

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.