Accident grav in Romania. A fost chemat SMURD-ul

Un accident grav a avut loc in aceasta dimineata pe Autostrada A2 Bucuresti – Constanta, sensul spre Constanta la km 208.
Din primele relatari, autoritatile spun ca este vorba despre o coliziune fata-spate intre doua autoturisme.

La fata locului au intervenit pompierii Detasamentului Medgidia cu o autospeciala de stingere cu modul de, 1 SMURD B si 3 ambulante saj, mentioneaza Realitatea de Constanta

Noua persoane au fost transportate la SCJU Constanta pentru a primi ingrijirile  medicale necesare.

Publicitate

Tor din primele informatii cele noua victime sunt constiente si stabile. Doua persoane au traumatism de coloana si o alta traumatism toracic. Restul de 6 persoane au suferit traume usoara, transmite SAJ Constanta.

Masinile implicate in incident sunt inmatriculate in Ilfov si Calarasi.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.