Victor Ponta spune ca intram din nou in starea de urgenta, din 15 iulie

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a declarat,  la Romania TV, ca se discuta in Parlament reintroducerea starii de urgenta, din 15 iulie. Ponta spune ca acest lucru ar fi o catastrofa.

Prezent la emisiunea “Punctul Culminant”, fostul Premier i-a spus jurnalistului Victor Ciutacu ca reintroducerea starii de urgenta din 15 iulie este “tema principala in Parlament”.

“Cred ca ar fi o catastrofa. Astazi asta era tema principala in Parlament. Tema era 15 iulie reintroducerea starii de urgenta.

Ceea ce este grav e ca o o sa ramanem in starea de alerta pana la alegerile generale”, a spus Ponta.

Si liderul senatorilor PNL, Daniel Fenechiu, a declarat ca in cazul in care lucrurile vor redeveni grave ”Nu exclud posibilitatea ca daca lucrurile scapa de sub control, sa avem o noua stare de urgenta”, a spus el.

„Atata vreme cat nu vom constata existenta unui numar de cazuri grave, foarte grave, cu consecinte in ceea ce priveste viata persoanelor contaminate, se poate discuta despre mentinerea unor masuri mai relaxate. In momentul cand lucrurile astea se vor schimba, nu am nicio indoiala ca si masurile Guvernului vor fi extrem de ferme, indiferent care sunt costurile politice, pentru ca politic, poti sa-ti revii peste o perioada de timp, insa viata unui om pierduta nu poti sa o recuperezi in nicio situatie.

Citeste si articolul :   Alexandru Rafila, anuntul momentului: Cand ar putea reveni Starea de Urgenta in Romania.

Guvernul a fost sub o presiune extraordinara, deci practic, foarte multa lume a persiflat existenta virusului si riscurile virusului, Guvernul a fost criticat de mediul de afaceri, de cetatenii care au stat in casa, ca masurile au fost prea dure si atunci Guvernul intr-un concert european, urmarind practic si masurile luate la nivel european, s-a aliniat unor masuri europene, evident, cu elemente de prudenta si cu posibilitati de repliere, asta a facut Guvernul, iar in situatia in care cu adevarat lucrurile vor redeveni grave, nu va indoiti ca Guvernul va lua masurile de rigoare.

Nu exclud posibilitatea ca daca lucrurile scapa de sub control, sa avem o noua stare de urgenta”, a declarat Daniel Fenechiu pentru rfi.ro.

Autor