Scandal urias facut de deputatii PSD in saormarie. Solomon isi bate joc de casier si de politisti

Deputatii PSD Adrian Solomon si Ionel Stativa au facut luni noaptea un scandal urias din cauza ca li s-a cerut sa poarte masca in interiorul saormeriei din Centrul Vechi. In inregistrarile publicate de Digi24 se pot auzi dialogurile uluitoare intre deputatul Solomon si casierul localului, si apoi intre Solomon si politisti.

Deputatul Adrian Solomon, fara masca si foarte recalcitrant, a intrat in saormerie si a inceput sa se certe cu casierul. Cand a cerut trei saorme medii de vita, casierul ii spune: „Puneti-va, va rog, masca”

Solomon incepe sa tipe la casierul de etnice probabil turca.

Solomon: „Bai Mustafa (…) esti in Romania aicea (…) Alo, Mustafa! Arata-mi ca ai voie sa muncesti aici! (…) Bai, panarama!”

Publicitate

Ionel Stativa incearca sa il linisteasca:„ Adi, Adi”

Cand au aparut politistii,  Solomon,  se cearta si cu politistul care il roaga sa poarte masca: ”Daca el ma ia pe mine cu masca, tu il iei pe el cu cartea verde?”

Citeste si articolul :   Medicul Laura Zarafin, rupe tacerea si spune tot adevarul din spitale: "Nu am primit niciun fel de documentatie, protocoale sau competente pentru a trata astfel de pacienti"

”Nu te intereseaza daca asta are dreptul la munca in Romania, dar eu sa port masca, da? ”

„Nu te intereseaza daca are dreptul sa munceasca in Romania, dar eu cand comand o saorma in Romania, imi iei buletinul, nu ti-e rusine?„

„Arata-mi cartea verde a lu asta. Daca el ma ia pe mine cu masca, tu il iei pe el cu cartea verde?”

A doua filmare este din exteriorul localului si arata ca nici deputatul Stativa nu avea masca, el a imprumutat o masca de la un cetatean pentru a putea intra in saormarie.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.