Revoltator! Cat a platit pentru o lipie, o salata si o omleta, in Mamaia: “Am vrut sa iau scaunul, crezand ca este inclus in pret”

Un turist a postat pe Facebook nota de plata de la un restaurant din statiunea Mamaia Nord. Postarea a devenit virala in cel mai scurt timp. O omleta si o salata asortata au ajuns sa coste aproximativ 100 de lei.

Preturile de pe litoralul romanesc au explodat in ultima perioada, mai ales in contextul in care afacerile au fost grav afectate de criza coronavirus.  Ovidiu Atanasiu a luat masa intr-un restaraunt din Mamaia Nord, dar a ramas socat cand a vazut ca trebuie sa plateasca 92 de lei pentru o salata asortata, o omleta si o lipie.

“Sprijiniti turismul romanesc !(?)

Un mic dejun banal, pe o terasa din Mamaia Nord.

Omleta ( fara garnitura sau verdeata )- 35 RON

Salata asortata ( maxim jumatate de rosie, 3 felii de ceapa si niste salata creata, vreo 2 bucatele) – 25 RON

Deci , o omleta si o salata asortata banala – 60 RON

O fi bine, o fi rau?

Cand am plecat, am vrut sa iau si scaunul, crezand ca e inclus in pret.”, a scris turistul pe pagina sa de Facebook.

Citeste si articolul :   "Hora COVID" la Mamaia. Turistii de pe litoral au uitat de pandemie

In ciuda preturilor foarte mari plajele de pe litoral romanesc sunt pline de turisti.

Potrivit Digi24, un cuplu trebuie sa plateasca pentru un sejur de sapte noi la un hotel de 3 stele suma de 1.700 de lei/ cuplu. Daca este vorba de o familie cu copil mic, intre 0-5 ani, oferta porneste de la suma de 1.800 de lei/ sejur, fara masa inclusa. Pentru un hotel de 4 stele, tot fara masa inclusa in oferta, un cuplu va scoate din buzunar cel putin 2.650 de lei. Pentru o familie cu un copil de pana in 5 ani, tariful incepe de la sua 3.200 de lei, in timp ce o familie cu doi opii cu varste intre 3 si 8 ani, atunci costul sejurului incepe de la 4.800 de lei.

Autor