Rasturnare de situatie la Antena 1. Ea e noua asistenta de la Acces Direct. Cu cine a fost inlocuita Emily

Rasturnare de situatie la Antena 1. Dupa ce Emily Burghelea si-a dat demisia de la Acces Direct, altcineva  a ocupat locul de asistenta a Mirelei Vaida.

Emily a fost inlocuita rapid de  Echipa ”Acces Direct” , Cosmina Adam va fi noua asistenta a Mirelei Vaida.

Publicitate

Scandalul provocat de fosta asistenta a determinat conducerea Antenei 1 sa treaca la inlocuirea rapida

„Dragii mei, incepand de astazi, pot spune ca traiectoria vietii s-a schimbat cum nici nu mi-am putut inchipui. Visurile mele devin realitate, sunt asistenta emisiunii @acces_directoficial si reporter special.

Publicitate

Nu va puteti inchipui cat de fericitaaaaa sunt si ce simt eu acum! Multumesc celor ce s-au gandit la mine! Visati cu ochiul mintii!”, a scris Cosmina Adam pe contul personal de Instagram.

Cine este noua asistenta de la Acces Direct

Cosmina Adam nu este o persoana foarte cunoscuta cunoscuta mediul public, dar a mai fost prezenta in platoul emisiunii ”Acces Direct”. Tanara este din Vaslui si are 29 ani.

Citeste si articolul :   Unde a copilarit Florin Citu: „Venea cu vacile lu´ ma-sa mare pe islaz”

Cosmina a urmat cursurile Colegiului National de Arta “Octav Bancila” din Iasi si a mai aparut pe micile ecrane prin intermediul Orechestrei „Rapsodia Vasluiului”, ca solista.

In momentul in care a ajuns in Bucuresti, viata ei s-a schimbat la 180 de grade. In scurt timp a reusit sa realizeze mai multe proiecte interesante care au fost apreciate.

https://www.instagram.com/p/CCGn1-qAL_g/?utm_source=ig_web_copy_link

Ce se va intampla mai departe….

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.