Basescu, acuzatii grave la adresa Guvernului: “A furat banii de pensii intr-un mod barbar”

Fostul Presedinte al Romaniei, Traian Basescu aduce acuzatii grave guvernului Orban. El spune ca a furat banii de pensii intr-un mod barbat.

Dupa ce Florin Citu anunta ca pensiile nu se pot creste cu 40% ci cel mai probabil cu 10%, pentru ca nu sunt bani la buget, Basescu aadresat un mesaj ferm Guvernului.

Fostul Presedinte spune ca pensionarii sunt in pierdere, pe langa faptul ca guvernul nu a indexat pensiile de la 1 ianuarie asa cum era prevazut, cresterea facuta este de fapt cu minus in portofelele pensionarilor.

„In loc sa-i dea pe 12 luni indexarea, i-o da pe 4 luni. Deci i-a furat 8 luni pe indexare”, spunea Traian Basescu. Fostul Presedinte este extrem de revoltat de faptul ca guvernantii le plang de mila pensionarilor in timp ce fac toate aceste lucruri.

„Pensionarii au fost furati barbar. Acum vii si spui ca ii dai 10% in plus. Nu ti-e rusine, ma, ca 8 luni l-ai furat? Nu va e rusine, ma, ca ii furati pe pensionari nedand indexarea la 1 ianuarie si dai vara asa-zisele mariri? Cand calculezi vezi ca, de fapt, pensionarul a iesit in pierdere cu marirea fata de indexare. In loc sa-i dea pe 12 luni indexarea, i-o da pe 4 luni. Deci i-a furat 8 luni pe indexare. Cand ii vezi cum se plang de mila pensionarilor, iti vine sa urli”, a spus Traian Basescu

Autor