Scandal fara precedent: “Acum sunteti de parte lor, aveti un comportament absolut despotic, dezgustator si rusinos”

Scandal cu Raed Arafat. Secretarul de Stat il acuza pe Victor Ciutacu de denigrarea sa. Prezentatorul de la Romania TV a dat unele informatii despre un control al Curtii de Conturi la structurile din coordonarea lui Raed Arafat.

„De vreo doua-trei zile, un jurnalist de la un alt post de televiziune s-a fixat cu stiri bombastice. Si acum se desfasoara emisiunea de denigrare. Eu am zis in ultima perioada ca nu am la ce sa ies sa vorbesc pentru ca lucram sa putem sa controlam aceasta crestere. Situatia este destul de complexa. Era in desfasurare o emisiune care a inceput la 9.00 si care efectiv era de denigrare, fara absolut nicio limita, folosind aceste informatii de la Curtea de Conturi”, a comentat seful DSU.

Victor Ciutacu i-a dat replica Sefului DSU.

„Domnule secretar de stat si comandant al actiunii, pe vremea cand actualii dvs. parteneri media va calcau in picioare, va demonizau, cereau arestarea dvs. si, daca se putea, expulzarea din Romania, in urma tragediei de la Colectiv, un imbecil, numit Victor Ciutacu, s-a pus cu pieptul in fata loc si atata cat a putut el, cat a reusit postul asta de televiziune sa convinga, v-a sustinut cauza.

Dintr-un motiv foarte simplu, domnu’ Arafat: pentru ca nu am facut nici afaceri impreuna, nici nu ne-am vizitat, nici nu ne-am frecventat. Eu si postul pe care il reprezint si al carui lider de audienta sunt, fie ca va place sa credeti sau nu, am crezut in onestitatea dvs., in priceperea dvs., in dorinta de a va face bine.

Citeste si articolul :   Un nou cutremur in Romania, in aceasta dimineata. Unde a avut loc si ce magnitudine a avut

Si stiam si dedesubturile din spatele, partea nevazuta a actiunii care urma sa va execute. Dvs. ati supravietuit, asa cum ati facut de fiecare data, miraculos, si ati ajuns, printr-o ironie a sortii, comandantul actiunii celor care au vrut sa va bage in puscarie, sa va dea afara din serviciu si, daca se poate, sa va expulzeze.

Acum sunteti de parte lor si, cu tot regretul v-o spun, domnule Arafat, fara a va contesta priceperea, buna-credinta si nici macar bunul-simt, ca in aceasta perioada ati avut, aveti si mi-e teama ca veti continua sa aveti un comportament absolut despotic, dezgustator si rusinos pentru un om de talia celui care sunteti”, a spus Victor Ciutacu la Romania TV.

Autor