Cabral, adevarul despre fetita sa. Ce decizie a luat fata de Namiko. „Pentru moment este fiica ploii…”

Namiko Ibacka, fetita lui Cabral a Andreei Ibacka s-a nascut in luna decembrie 2018. Parintii fetitei nu au vrut sa posteze poze cu micuta Namiko pana de curand.

Cabral a postat o poza pe contul sau de Instagram cu descrierea ” Nu, nu, sa nu creada nimeni moaca asta! Asa… cuminte, timida… e doar de poza! In rest… HAOS!”

https://www.instagram.com/p/CBfIRd4jkdF/

 

Inainte ca Andreea Ibacka sa devina mama, aceasta a trecut prin clipe grele la nasterea micutei Namiko. Cu toata ca Andreea voia sa nasca natural, acest lucru nu a fost posibil.

Publicitate

„E foarte frumos, e greu, dar e greu ca la toata lumea adica nu e ceva iesit din comun la mine… este incredibil de frumos adica sunt satisfactii enorme. Orice gest, orice zambet de al copilului e minunat si te incarca pentru intreaga zi. Cel mai greu a fost experienta de la nastere.

A fost cumplita recuperarea, am avut nist dureri cum nu credeam ca exista. Eu mi-am dorit mult sa nasc natural, am incercat, dar nu s-a putut. Din sala de travaliu m-au mutat de urgenta la sala de operatii pentru a-mi face cezariana pentru ca nu reuseam sa nasc un copil atat de mare cum a fost fetita mea. Am avut niste dureri groaznice, n-am putut sa merg”, a spus Andreea Ibacka intr-o emisiune.

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.