Rasturnare de situatie la Acces Direct. Totul a fost o mare minciuna. Unde a plecat Vulpita

Mirela Vaida a fot luat prin surprindere de Vulpita. Veronica Stegaru si-a facut bagajele si a parasit locuinta in care statea cu sotul ei.

Vulpita a anuntat in direct ca l-a parasit pe Viorel si ca a pecat din apartamentul in care locuia cu Viorel.

Unde a plecat Veronica Stegaru.

In urma deselor altercatii intre cei doi soti din Blegesti, Veronica a decis sa plece. In ultima perioada certurile dintre ei erau aproape zilnice. Cei doi isi aduceau acuzatii grave.

Publicitate

Unde s-a mutat Vulpita

In timpul emisiunii, Mirela Vaida a intrebat-o pe Vulpita daca mai locuieste cu Viorel, iar raspunsul a fost un NU categoric. Veronica s-a separat fizic de Viorel, dupa mai multe luni de scandaluri.

„Voi v-ati separat? Deci nu mai locuiti impreuna, nu?”, a intrebat-o Mirela Vaida pe Vulpita.

„Nu!”, a fost raspunsul categoric al Vulpitei

Totodata, Veronica nu a vrut sa lase loc interpretarilor si a spus ca s-a mutat singura la hotel.

A fost batuta Veronica de catre Viorel?

Veronica Stegaru a fost pusa la detectorul de minciuni! Vulpita a acceptat testul poligraf pentru a face lumina in scandalul batailor.. Viorel a fost acuzat ca o bate pe Vulpita, afirmatii sustine si de Emyly Burghelea, fosta asistenta TV de la Acces Direct.

Intrebata daca a fost batutua de sotul ei, Vulpita a raspuns ca „Nu!”. Testul poligraf a aratat ca Veronica a spus adevarul. Intrebata daca si-a acuzat sotul din dorinta de a castiga mila publicului, aceasta a raspuns DA.

Mirela Vaida, a criticat-o dur pe Veronica, dupa ce a aflat rezultatul testului.

„Astfel de lucruri pe care tu le consideri nevinovate pot baga oameni nevinovati in inchisoare. L-ai acuzat pe Marian de viol, sa nu uitam. (…) Acum il acuzi pe sotul tau ca te loveste. Violenta domestica este infractiune. Cred ca e inchisoare de la 6 luni la 3 ani”, a declarat Mirela Vaida.

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.

Comentariile sunt închise.