O lebada a fost gasita fara viata langa cuibul distrus, dupa ce cativa adolescenti i-au zdrobit cu caramizi oulale si i-au lovit puii nenascuti

Se spune ca o lebada mama a murit din cauza unei „inimi frante” dupa ce adolescenti lipsite de inima i-au zdrobit ouale cu caramizi.

Un grup de baieti adolescenti i-au ucis puisorii nenascuti dupa ce au aruncat cu pietre si caramizi in ouale din cuibul lebedei, luna trecuta in Bolton, in Greater Manchester.

Lebada mama a fost gasita moarta la inceputul acestei saptamani, nu la mult timp dupa ce tatal lebada a disparut, a informat Manchester Evening News .

Adolescentii au fost observati aruncand cu pietre si caramizi in cuiburile lebedelor de-a lungul canalului Manchester din Kearsley, pe 20 mai.

poza 1

O lebada mama (in imagine) a murit de tristete la inceputul acestei saptamani

poza 2

Martorii au spus ca urmareau insula in care lebedele au facut cuib si trei dintre cele sase oua au fost distruse.

Activistii au spus ca s-au pierdut mai multe oua in ultimele saptamani, lasand doar un ou supravietuitor.

Ei au adaugat ca tatal lebada a fost alungat din cuib din cauza stresului in urma cu doua saptamani si nu a mai revenit de atunci.

Citeste si articolul :   Cand vom putea sa iesim din case! Se da o noua Ordonanta Militara

Activistii au gasit lebada mama, moarta in cuibul ei la inceputul acestei saptamani.

Activistul Sam Woodrow a spus: „Probabil ca a murit de tristete, deoarece avea un partener pe viata, iar el a fost izgonit de stres.”

Conform Swan Lifeline, se stie ca lebede vor muri de tristete daca isi pierd partenerii, intrucat lebedele se imperecheaza in general pe viata.

Postand pe Facebook, Michael Mason a spus: „Sotul ei a lasat-o pe cont propriu si, din pacate, am fost informat ca a fost gasita azi in cuib moarta. Imi vine sa plang”

poza 3

Victoria Keville a spus: „In aceste vremuri triste este o bucurie atat de mare sa vezi aceste pasari frumoase cu puii lor.

poza 4

„Aceasta este o infractiune, iar legea trebuie sa devina responsabila. Acest lucru nu este acceptabil – este o crima.”

Autor