Antonia, sotia lui Andrei Stefanescu, mesaj dur pe internet: “Dumnezeu are obiceiul sa nu foloseasca batul”

Mai multe vedete de la Antena 1 au spus ca sunt infectate cu noul virus. Potrivit informatiilor oferite chiar de postul tv, Marcel Pavel, Ozana Barabancea si Andrei Stefan se afla internati. Si alte vedete au anuntat ca au fost depistate pozitiv.

Andrei Stefan a postat un mesaj pentru fanii sai:

„Suntem la spital, dar suntem bine, suntem in stare buna. Vreau celor care mi-au scris, mii de mesaje am primit astazi, sa le spun ca sunt bine si ca abia astept sa ies”, spunea artistul.

Dupa aflarea vestilor, internautii au inceput sa-i critice in fel si chip. Stefan Andrei a fost pus la zid si pentru faptul ca si-a pupat baietelul cand a plecat la spital.

Publicitate

Sotia lui Andrei Stefa reactioneaza dur la adresa fanilor

Antonia, sotia lui Andrei Stefan a lansat un atac dur la adresa internautilor:

„Vad ca vuieste presa si FB de indignare proletara fiindca Andrei Stefanescu a declarat ca si-a pupat copilul inainte sa plece din casa, la spital! Va lamuesc eu de ce si-a pupat copilul: fiindca si inainte sa primeasca telefonul ca e pozitiv, il pupase! Si de dimineata il pupase, si seara la culcare il pupase, in fiecare zi! Fiindca, ce sa vezi?!

Locuieste in aceeasi casa cu copilul si nevasta, nu a picat in clipa aia din luna infectat, ca sa transmita virusul, infectat era si inainte de telefon, si cu o zi inainte, si cine mai stie cand, chiar credeti ca mai conta sau ca era mai periculos dupa ce a aflat rezultatul?!

Citeste si articolul :   Medic roman, adevarul despre vaccinul anti-COVID, pe intelesul tuturor

„Era tot el, nu avea simptome nici inainte, nici dupa aflarea rezultatului, daca era sa ii dea virusul, i-l daduse deja, din clipa in care se infectase el insusi, asa cum posibil i-l daduse si nevestei, si altora, cu care a intrat in contact, fara sa stie ca e infectat!

Putin creier si putina logica, atat e necesar, ca sa nu bati campii laolata cu toti imbecilii de pe fb, doar putin! Desigur, unde e cazul, ca de unde nu e, nici Dumnezeu nu cere” In schimb, cand esti ticalos si prost, si mananci rahat pe seama nenorocirii omului, Dumnezeu are obiceiul sa nu foloseasca batul”, a scris sotia artistului pe reteaua de socializare.

mesaul sotiei lui Andrei Stefanescu

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.

Comentariile sunt închise.