Adriana Trandafir are COVID-19 si e internata la “Matei Bals”! Mesajul postat de actorul Ion Haiduc

Adriana Trandafir, indragita actrita, in varsta de 64 de ani, a fost depistata cu coronavirus si se afla internata la Institutul de Boli Infectioase „Matei Bals”. Actorul Ion Haiduc a postat un mesaj pe contul sau de Facebook.

“IN ATENTIA CELOR CARE NU CRED CA ACEST VIRUS CHIAR EXISTA………ACUM DOUA MINUTE AM VORBIT CU ADRIANA LA TELEFON….. ESTE LA SPITALUL *MATEI BALS*…..SI NU E NICI O GLUMA !!!!!! II TIN PUMNII, SA II DEA DUMNEZEU PUTERE SI SANATATE !!! ADRIANA TE IUBESC !!!”, a scris actorul pe reteaua de socializare.

IN ATENTIA CELOR CARE NU CRED CA ACEST VIRUS CHIAR EXISTA………ACUM DOUA MINUTE AM VORBIT CU ADRIANA LA TELEFON……..

Publicată de Ion Haiduc pe Duminică, 21 iunie 2020

Tot in cadreu Institutului “Matei Bals” se mai afla internati Marcel Pavel si Ozana Barabancea. Cei doi afirmau ce ceva vreme in urma ca acest virus nu exista.

Actrita Adriana Trandafir, nascuta pe 26 aprilie 1956 intr-o comuna de langa Pitesti este numita Rudotel, pentru veselia pe care o imprastie in jur si felul ei optimist de a aborda problemele, oricat de complicate ar fi ele.

Si nu a fost o rasfatata a vietii! Cand avea 15 ani, Adriana si-a pierdut mama. A crezut ca acesta este cel mai groaznic lucru care i se poate intampla unui om. Dar au urmat si alte evenimente dureroase. In urma cu 11 ani, Adriana a avut de infruntat un divort si socul despartirii de familie si de fiul ei, Stefan, pe-atunci in varsta de sapte ani.

Citeste si articolul :   Doua surori gemene, ambele asistente medicale, au decedat dupa ce s-au infectat cu Covid-19

“A ramas fara copil, fara casa, fara nimic din ce agonisise in anii de casatorie. “Si parasita de tatal meu, care a plecat din Tribunal la brat cu fostul meu sot!” Legiuitorul – care, in majoritatea covarsitoare a cazurilor, incredinteaza copilul mamei – a considerat ca aceasta ar fi exceptia. Motivul invocat? Profesia de actrita!

Detinatoarea a numeroase premii: Premiul Uniter 2004 pentru Cea mai buna actrita intr-un rol secundar pentru rolul Mama din spectacolul “De ce fierbe copilul in mamaliga”; Premiul pentru cea mai buna actrita de comedie in 2002 la Festivalul de Teatru de la Galati pentru rolul Rose Quimet din spectacolul “Cumetrele”; Premiul pentru cea mai buna actrita de comedie in 2000 la Festivalul de Teatru de la Galati pentru rolul Ana din spectacolul “Stele in lumina diminetii”;

Marele Premiu de interpretare la Festivalul de Teatru Contemporan, Braila pentru rolul Maria Tanase in ” Pasarea maiastra – Maria Tanase in 1988, 1989, 1990, 1996. Marele Premiu la Gala Recitalurilor actoricesti, Bacau 1995; Premiul de Interpretare la Festivalul National Studentesc de Teatru 1979; Cel mai bun spectacol si Premiul pentru regie la Festivalul de Teatru Shakespeare de la Durham / Anglia pentru spectacolul “romeo si Julieta” / 1978.

Autor