“Hora COVID” la Mamaia. Turistii de pe litoral au uitat de pandemie

In timp ce in Romania creste numarul cazurilor de coronavirus, mai multi turisti din statiunea Mamaia au incins hora. Din imaginile difuzate pe retelele de socializare se obseva ca nu s-a mai tinut cont de restrictiile impuse de autoritati.

Corpul de Control al M.A.I. va ajunge in cursul zilei de luni pe litoral, pentru a cere explicatii atat organizatorilor, cat si politistilor.

“Imaginile video au fost aduse la cunostinta conducerii IPJ Constanta in jurul orei 22.30, iar in trei minute, un echipaj de politie din cadrul Politiei statiunii Mamaia a ajuns la fata locului, in zona nefiind semnalata vreo problema”, se precizeaza in comunicatul IPJ Constanta.

Explicatiile IPJ Constanta

“Din primele verificari, politistii au stabilit faptul ca incidentul la care facem referire s-ar fi produs in jurul orei 22.05. Datorita muzicii live care canta la o terasa si a atmosferei create, in mod spontan, mai multi trecatori – posibil turisti – au format o hora, pe care au dansat aproximativ trei minute”, s-a mai mentionat in comunicat.

Citeste si articolul :   Raed Arafat a rabufnit pe Facebook: "Au votat toti o Lege care da putere absoluta dr-lui Arafat"

Oamenii s-au prins de maini si au format un cerc fara a mai tine cont de vreo o masura de siguranta.

Autor