Cazul care aminteste de Alexandra Macesanu si Luiza Melencu. Corina, adolescenta de 17 ani din Borsa, a fost gasita

Alerta in Maramures. O tanara de 17 ani a fost rapita de pe strada si urcata cu forta intr-o masina, chiar in centrul orasului Borsa.

Adolescenta care a fost rapita cu forta din centrul orasului Borsa a fost gasita in apropiere de granita de vest a tarii, mai exact in judetul Arad.

Scenele au avut loc chiar sub privirile fratelui sau de doar 12 ani care i-a povestit, profund afectat, tatalui tot ce s-a intamplat.

Stirea initiala

Publicitate

“Ieri, 20 iunie, in jurul orei 18.45, Adam Corina Andreea, in varsta de 17 ani din orasul Borsa, judetul Maramures, a fost urcata cu forta de catre un tanar, intr-un autoturism de culoare neagra, pe strada Dragos Voda in zona Peco din orasul Borsa, care si-a continuat deplasarea intr-o directie necunoscuta”, a fost anuntul politiei.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.

Comentariile sunt închise.