Nou focar de coronavirus in Romania: 20 de angajati ai unei fabrici din Bucuresti au Covid-19

20 de angajati ai fabricii de ciocolata Kandia au fost depistati cu coronavirus. O angajata a fost testata pozitiv cu Covid-19 miercurea trecuta. Intreaga sectie a fost inchisa.

Un nou focar de coronavirus a izbucnit la fabrica de ciocolata Kandia din Capitala. Potrivit unor surse din cadrul Ministerului Sanatatii, 20 de angajati ai fabricii au fost depistatati cu Covid-19.

Saptamana trecuta, compania a decis sa fie testati toti angajatii, dupa ce pe data de 10 iunie, o angajata a fost diagnosticata cu coronavirus.

Toti angajatii gasiti infectati vor intra in carantina, iar sectia unde acestia lucrau a fost inchisa.

DSP Bucuresti a anuntat ca a fost informata vineri de Kandia Dulce cu privire la rezultatele testarilor efectuate la angajatii societatii.

„Din cei 51 angajati testati penrtu depistarea infectiei cu SARS COV 2, 20 au avut rezultate pozitive. DSPMB a initiat imediat, conform procedurilor, ancheta epidemiologica, aceasta fiind in acest moment in desfasurare. Persoanele depistate pozitive cu infectia SARS COV 2 urmeaza sa fie internate in spitalele desemnate Covid”, a transmis DSP Bucuresti.

Autor