Mihai Gadea face lumina: Cine a adus, de fapt, noul virus la “Te cunosc de undeva”

Realizatorul emisiunii Sinteza Zilei, Mihai Gadea, a precizat ca, in urma anchetelor epidemiologice, noul virus nu a fost adus de artistul Marcel Pavel, asa cum s-a spus la inceput, ci de o alta persoana publica, despre care nu a vrut sa dea detalii.

“A aparut informatia ca Marcel a venit pe platourile de filmare de la “Te cunosc de undeva” infectat si i-a infectat pe ceilalti, sunt mai multi infectati. Eu nu am sa dau multe detalii, pentru ca nu este rolul meu, dar in urma investigatiilor epidemiologice care s-au facut, nu Marcel Pavel a adus virusul pe platouri, s-a intamplat sa fie altcumva, de la o alta persoana. Si acela este un alt caz public. Marcel acolo s-a infectat, nu a adus el virusul”, a declarat Mihai Gadea.

Ce vedete au fost infectate

Mai multe vedete de la “Te cunosc de undeva”  au fost infectate cu noul virus.

Publicitate

Primul care a ajuns la spital a fost Marcel Pavel. A urmat Ozana Barabancea  si prezentatorul Andrei Stefanescu.

Citeste si articolul :   Adevarul despre Ozana Barabancea. Cum arata, de fapt, in realitate, vedeta

Cosmin Selesi este in acest moment, asimptomatic.

Andreea Balan spune ca se simte bine si ca nu crede ca s-a infectat pentru ca a trecut suficient timp de cand a filmat pentru emisiunea “Te cunosc de undeva” si nu are niciun fel de simptome.

Aurelian Temisan nu a spus nimic, in acest moment, despre starea sa de sanatate.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.

Comentariile sunt închise.