Lovitura grea pentru Antena 1. Alte cazuri au fost confirmate. Gadea a facut anuntul

Mihai Gadea, directorul postului Antena 3, a venit cu informatii noi despre cazurile de infectare cu COVID-19, din cadrul emisiunii “Te cunosc de undeva” de la Antena 1.

“Stirea acestei zile este legata de o serie de vedete care au fost testate pozitiv. Mai mult decat atat, in cazul lui Marcel Pavel lucrurile sunt un pic mai complicate. Acolo a fost vorba despre o dubla pneumonie si nu s-a inteles foarte exact.

Marcel nu avea de unde sa stie despre ce e vorba. A fost la medic si nu si-a dat seama ca de fapt e vorba de coronavirus. Cum s-a manifestat infectia in ceea ce-l priveste – ca o dubla pneumonie, ceva foarte neplacut, foarte greu de dus, probabil temperatura foarte mare.

Publicitate

Cert este ca a fost testat si, cum se intampla de cele mai multe ori, se dau contactii sunt testate si alte persoane. Marcel a filmat pentru Te cunosc de undeva, un show pe care sunt convins ca-l iubiti. (…) Antena 1 a luat masuri foarte-foarte stricte pe perioada aceasta a pandemiei, toate masurile pentru a-i proteja pe toti cei din echipa. Cu toate astea, infectie s-a produs, sunt mai multe persoane care s-au infectat. Dintre toate cele care au fost testate, 9 sunt pozitive”, a declarat Mihai Gadea.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.

Comentariile sunt închise.